Ardeşen Belediyesi tarafından sosyal-kültürel etkinlikler kapsamında özellikle Afrin ve dijital dünya konulu bir konferans programı düzenledi.


 

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte adeta izdiham yaşandı. Salonu dolduran kalabalık Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun’un “Dijital Dünya ve Psikolojik Harp” ve özellikle Afrin konusuyla ilgili sununu alkışlarla bölerek beğenilerini yansıttılar.
 

Ülkemizde yıllarca dijital dünya olarak Tv, görsel ve işitsel medyadan algı operasyonları başlatarak dikkatleri başka yöne çekenlerin maskelerine işaret edip, günümüz dünyasında sosyal medya ve dijital iletişim araçlarının önemine vurgu yaptı.

Araştırmacı Yazar Uzun; “Herkes tarafını net bir şekilde belirleyecek. Dava adamlığı neyi gerektiriyorsa onu yapacak herkes. Bu arada ben trol falan da değilim. Ömrünü hak davasına adamış bir Anadolu evladıyım”diyerek son günlerde sosyal medyada tıklanma rekorları kıran, özellikle Afrin Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili çıkışlarla gündeme gelen Abdurrahman Uzun’un Ardeşen’deki konferansına ilgi oldukça yoğundu.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, konferans sonrası Uzun’a hediyeler takdim etti. Gültekin, “Ülke olarak Afrin’de milli bir mücadelemiz sürerken bizler vatan için bayrak için ve en önemlisi şanlı Türk askeri için ne yapabiliriz derdi ile yoğrulmaktayız. Bu manada ilçe protokolü ve özellikle ilçemizdeki tüm siyasi partilerimizin temsilcilerinin katılımlarıyla çok kıymetli dostum Araştırmacı Yazar Abdurrahman UZUN’un konuşmacı olarak konuk olduğu “Dijital Dünya ve Psikolojik Harp” temalı konferansımızda aynı çatı altında bir araya geldik. Konferansımıza teşrif eden salonumuzu tıklım tıklım dolduran tüm hemşerilerimize teşekkür ederim.” Dedi.











Editör: TE Bilisim