Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in ev sahipliğinde Ardeşen Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali alanında yapılan törene Gümrük ve Ticaret eski bakanı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Tarım Eski Bakanı Faruk Çelik, AK Parti 24. 25. ve 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Çevre Eski Bakanı ve Çaykur Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Belediye başkanları, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Ak Parti Ardeşen Belediye başkan adayı Avni Kahya, CHP Ardeşen Belediye başkan adayı Tahsin Bekir Yazıcı, MHP Ardeşen Belediye başkan adayı Remzi Kutanoğlu, SP Ardeşen Belediye başkan adayı Sait Eksilmez, sivil toplum örgüt temsilcileri, daire amirleri, oda başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katılırken; açılış töreni Çay TV, Kaçkar TV ve Witamin Wep TV tarafından canlı olarak yayınlandı.

31 Mart seçimleri sonrasında görevini devretmeye hazırlanan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in 2014 seçim vaatleri arasında olan tüm projeleri hayata geçirdikten sonra vaat edilmeyen bir çok projeyi de bitirmenin haklı gururunu yaşarken görevde olduğu sürede yapılan ve hizmete sokulan bir çok yatırımın yanı sıra Ardeşen Şehirler Arası Otobüs Terminali, 15 Temmuz Şehitler Camii, KAÇKARBİR ( Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Çamlıhemşin, Hemşin, Tunca Belde Belediyesi ve İl Özel idaresi) nin üyesi olduğu Bölge İtfaiyesi, Ardeşen belediyesi Sosyal Tesisi, Ardeşen Belediyesi Engelli ve Kadın Spor Tesisi, 5.5km Ardeşen Sahil Işıklandırması, 3 adet yeni Semt Sahası, Yöresel Ürünler Halk Pazarı ve Sahil Kıyı Emniyet Müdürlüğü Binamızın da arasında olan 9 projenin de toplu açılış töreni gerçekleştirdi.

Törenin açılışında konuşan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin yaparken.

Gültekin;  “İnsanlar yaptıkları eserler ve hizmetler ile anılırlar. Biz bugün 15 Temmuz Şehitler Camii olmak üzere 9 projemizi açmak için bir aradayız. Şunu söylemek isterim ki, şu yaptığımız eserlerin hiçbirinin bir kuruş borcu yoktur. Hatta şu alanın cadde düzenlemesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızdan 500 Bin TL alacağımız var. Yakın zamanda hesabımıza gelecek. Gençlik ve Spor eski bakanı Osman Aşkın Bak’ın ciddi katkıları ile yaptığımız spor tesislerimizin 180 Bin TL de alacağı vardır. Biz bu tesisleri Ardeşen’imizin öz kaynaklarıyla yaptık.” Dedi.

Ardeşen’in kendisi için sevdası ve hizmet alanı olduğunu söyleyen Gültekin “Eğer biz milletin duasını almasak bereketimiz de olmazdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gültekin’in konuşmasının ardından sırasıyla AK Parti 24. 25. Ve 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Çevre eski bakanı ve Çaykur eski genel müdürü İmdat Sütlüoğlu, Tarım eski bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından sırasıyla  Ardeşen Şehirler Arası Otobüs Terminali, 15 Temmuz Şehitler Camii, KAÇKARBİR ( Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Çamlıhemşin, Hemşin, Tunca Belde Belediyesi ve İl Özel idaresi) nin üyesi olduğu Bölge İtfaiyesi ve Ardeşen belediyesi Sosyal Tesisinin açılış kurdelesi kesilerek Belediye'nin hizmete soktuğu 9 proje hizmete girdi.

Editör: TE Bilisim