Rize’nin Ardeşen İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında emekli öğretmenler unutulmadı. Ardeşen Belediyesi tarafından tertiplenen programa İlçede olan emekli öğretmenler davet edildi.

Ardeşen Belediyesi tarafından tertiplenen kahvaltılı programa Ardeşen İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar,  Belediye Meclis Üyeleri ve İlçemizdeki emekli öğretmenler katıldı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili Ardeşen Belediyesinde şu açıklama yapıldı;  “24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerimiz kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem ÇEÇEN, Belediye Başkanımız Avni KAHYA Eşleri hanfendi Selime KAHYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR,  Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte İlçemizdeki emekli öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek Öğretmenlerimizin bu özel ve anlamlı günlerini bir kez daha kutladık.

Düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan kıymetli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederken hasta, şehir dışında veya kendisine ulaşamadığımız öğretmenlerimiz mutlaka olmuştur onlarda haklarını helal etsin bir dahaki buluşmada onları da aramızda görme temennisiyle tekrardan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyoruz.” Denildi.

Programda söz alam emekli öğretmenler düzenlenen bu anlamlı program ile ilgili Belediye Başbakanı Avni Kahya’ya teşekkür ederek hatırlanmak güzel ifadelerinde bulundular.

Haber: Murat UÇKAN














 

Editör: TE Bilisim