Seçim çalışmaları kapsamına Ardeşen Sanayi sitesindeki esnafla bütünleşen Kutanoğlu, burada sanayi sitesi esnaflarının sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi. Sanaayi esnafına çözüm noktasında azimle çalışacaklarını, üretken belediyecilik noktasında yetenekli ve bilgili bir ekiple samimi ve nokta atışı çözümler üreteceklerini ve vatandaş ile beraber bunu başaracak bilgi ve donanıma sahip olduklarını ifade eden Kutanoğlu, ziyaretin ardından şunları kaydetti:

"Sanayi esnafı da Ardeşen halkı da hak ettiği hizmete kavuşması için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim bizlere bu günleri gösterdiği gün ilk işimiz durmadan çalışmak, insanlarımızı memnun etmek için mücadele olacaktır. Şahsi menfaatleri için, mevki ve makam için üç günlük dünya için yapmadığını bırakmayanlar, milletin ne dediğini duyamayanlar, sokaktan bir haber olanlar, vatandaşın ve esnafın sorunlarına samimiyetsizce yaklaşıp geçiştirenler, asıl aldanan kendileridir. Asıl boşluğa düşecek olan kendileridir. Kazdıkları kuyaya düşecek olan kendileridir.
Bu milletin gönlünü almadan mutluluk kahkahaları atarak ancak kendilerini kandırırlar. Her ne olursa olsun, ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Ardeşen'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükselen değerlerini hiç kimse durduramayacak. Rabbim hakka vesile olabilmeyi bize nasip etsin. Rabbim Ardeşen belediyesinde üç hilali dalgalandırmayı nasip etsin. Bu gün olmazsa yarın olabilmeyi bize nasip etsin."

Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu

Editör: TE Bilisim