Rize’nin Ardeşen İlçesine bağlı Fırtına Mahallesinde Belediye tarafından başlatılan çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Geçtiğimiz yıl Belediye tarafından sadece su, yağmur akarı ve kanalizasyon için düşünülen çalışmalara doğalgaz ve elektrik şebekelerinin de toprak altına alınması önerilince ve birde bu firmaların yüklenişi firmalarla ihale sürecinin çıkması nedeniyle uzayan sürece bir de pandemi engeli gelince özellikle Fırtına Mahallesi Muhammet Şeremet Caddesindeki halk ve esnaf tarafından çok konuşulan ve beklemek zorunda olan bir hizmet olmuş idi.

Ardeşen Belediyesi özellikle son zamanlarda yoğunlaştığı bu cadde üzerinde doğalgaz ve elektrik şebekesinin de bitmesiyle birlikte üst yapı asfalt çalışması için ilk kazmayı vurdu.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediyesi tarafından bir açıklama yapıldı açıklamada şunlara yer verildi; “Fırtına Mahallesinde üst yapı çalışmalarına başlandı.Ekiplerimiz doğalgaz, elektrik, içme suyu şebeke hattı ile yağmur kanalı hattı çalışması tamamlanan Fırtına Mahallesi Şehit Çavuş Muhammet Şeremet Caddesinde, asfalt serimi için üst yapı çalışmalarına başladı. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Ardeşen için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Sabrınız için teşekkür ederiz.” Açıklaması yapıldı.

Editör: TE Bilisim