Adalet ve Kalınma Partisi Ardeşen 7. Olağan Kongresi yapıldı.

Ardeşen Belediye Düğün Salonunda yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Mustafa Terzi güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına getirildi.

Kongre sonucunda yapılan oylamaya göre, mevcut başkan Mustafa Terzi 299 oy alırken, diğer aday İbrahim Kutanoğlu 95 oy aldı.

Kongreye AK Parti Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti eski milletvekilleri ve belediye başkanları, il ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar ve partililer katıldı.

Rize koordinatörü Milletvekili Polat Türkmen’in divan başkanlığında yapılan kongrede aldığı 299 oy ile yeniden ilçe başkanlığı seçilen Mustafa Terzi, bu görevi 2023 yılına kadar sürdürecek.

Mustafa Terzi Kimdir?

ardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(6).jpgardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(2).jpgardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(5).jpgardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(4).jpgardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(1).jpgardesen-7.-olagan-ilce-kongre-(3).jpg

ak-parti-ardesen-7.-olagan-ilce-kongresi-(2).jpgak-parti-ardesen-7.-olagan-ilce-kongresi-(3).jpgak-parti-ardesen-7.-olagan-ilce-kongresi-(4).jpgak-parti-ardesen-7.-olagan-ilce-kongresi-(5).jpgak-parti-ardesen-7.-olagan-ilce-kongresi-(6).jpg

Editör: TE Bilisim