Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, 24 Haziran 2018 Seçimlerinde, tüm emperyal  güçlerin  çabalarına rağmen, dik duruşu ve mücadelesinden en ufak taviz vermeyen tüm teşkilat mensuplarına, kapı kapı gezerek Ramazan günüdür demeden aldığı kısmi tepkilere rağmen heyecanını ve motivasyonunu kaybetmeyen Kadın Kollarıma, enerjilerini seçim sonuna kadar sürdüren Gençlik Kollarıma, görevini eksiksiz yapan Belediye Başkanlarım ve Belediye Meclis Üyelerime, İl Genel Meclis Üyelerime, aldığı görevleri layıkıyla  yerine getiren Köy ve Mahalle Başkanlarıma, okçular tepesindeki gelişen olayları çok iyi bilen, seçim sonuç tutanağını almadan sandığını terk etmeyen, sandık çevresi ve sandık başında bulunan kardeşlerime,hasseten duruşuyla, duasıyla, çabasıyla bu sonuçların çıkmasına vesile olan Aziz hemşehrilerime şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje

MHP VE BBP'YE DE TEŞEKKÜR

Kahya ayrıca, "Cumhur ittifakında birlikte yol aldıkları MHP ve BBP’li kardeşlerimizede ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kahya, "Bugün itibariyle yeni seçimlere vira bismillah dedik. Biz özel bir teşkilatız. Bir seçim bittiği gün yeni seçim çalışmaları başlar. Bu dönemde Cumhur İttifakı dışındaki kardeşlerimizin gönüllerini kazanmak ümidiyle, yeni dönemin özelde ilçemize ve ilimize genelde ülkemize ve tüm mazlum coğrafyaya hayırlar getirmesi dileğiyle"

Editör: TE Bilisim