Ülkemizde 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla Rize’nin Ardeşen ilçesinde Belediye Başkanlığı ve Ardeşen Orman İşletme Şefliği tarafından ortak bir etkinlik düzenlendi.

Barış Mahallesi girişi önünde geçtiğimiz yıl oluşturulan 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanı’nda düzenlenen Fidan dikim programına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çiçek, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yıldırtan, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, Ardeşen Mahalle Muhtarlar Denek Başkanı Engin Hasanoğlu, Ardeşen Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, İlçe Orman İşletme Şefi Mustafa Çakmakçı, daire amirleri ve Alparslan Ortaokulu öğrencileri katıldı.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Orman geleceğe bırakılacak en değerli miraslardan biridir. Bunun için mutlaka ağaç dikmeliyiz. İlçemiz ve bölgemiz coğrafi özellikler bakımından yeşili bol konumda dahi olsa, bizler doğaya mutlak katkıda bulunmalıyız. Bundan mütevellit 21-26 Mart Orman Haftası gibi özel günleri fırsat bilerek imkân buldukça fidan dikmeliyiz. Bu manada Belediyemiz ve İlçe Orman İşletme Şefliğimiz ortak bir projede buluşarak 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hatıra Ormanımıza Alparslan Ortaokulumuz öğrencileriyle birlikte yeni ve kalıcı fidan diktik. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje

Editör: TE Bilisim