Yayıncılık hayatında 20 yılı geride bırakan Rize Vitamin FM, yeni yaşına yeni yayın dönemi ile girdi.

1996 yılında Rize’nin Ardeşen ilçesinden Ar Radyo ismi ile yayın hayatına başlayan, 2000 yılında Radyo 2000 ismi ile yayın hayatını sürdüren istasyon, son olarak 2007 yılından itibaren Vitamin FM logosuyla yayın hayatına devam ediyor.

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

15 Ağustos 2016 tarihi itibariyle 20. yaşını kutladıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Vitamin FM Genel Müdürü Adem Akatin, “Hilorsan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve Doğu Karadeniz bölgesinde 88.4 Mhz frekansı ile 7/24 kesintisiz bir yayın ağına sahip olan Vitamin FM, Tüm dünyadan ise www.vitaminfm.com kurumsal web sayfası üzerinden, İOS ve Android mobil uygulamaları ile de cep telefonu ve tabletlerden dinlenebilir.” Dedi.

MÜZİK KUTUSU OLMAYACAĞIZ
Öte yandan, kısa bir süre önce Vitamin FM’in Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Ömer Faruk Zenginal ise, geride bıraktığımız 3 aylık bir zaman dilimi içerisinde 20. yaşımıza yeni bir anlayış ile nasıl girebiliriz şeklinde bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Önceliğimiz kamuoyunun istediği bir istasyon olmak. Bunun için ilk etapta kamuoyu araştırması yaparak yayın anlayışımızı ona göre belirledik. Radyo denilince akıllara ilk müzik gelir. Tabi biz müzik ağırlıklı bir yayın anlayışı içerisinde olacağız Ancak, İstek ve sohbet programlarımız, haber bültenlerimiz, toplumsal programlarımız, sportif, kültürel ve eğitim odaklı, içerisinde dini programların da yer alacağı herkese ve her kesime hitap edecek bir yayın anlayışı ile dinleyicilerimizin karşısına çıktık.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim