Rize'nin Ardeşen ilçesinde 21 mahalle ve 42 köye hizmet veren Muhtarlar derneği başkanları ortak bir basın açıklaması yaptı, seçimle gelenlerin amacının parti gözetmeden en kaliteli hizmeti vatandaşa ulaştırmak olan muhtarlara atılan iftirayı talihsizlik olarak niteleyen Mahalle muhtarlar dernek başkanı Çırakoğlu ve Mahalle Muhtarlar derneği başkanı Özyanık birtakım basın yayın organlarında muhtarlara güya, AK.Parti tarafından mektup yazılarak, AK.Partiye oy vermeyecek vatandaşların belgelenmesi istenmiş gibi gösterilmek istenmiştir, ne yazık kı bu açıklama CHP Rize millet vekil adaylarımızdan sn. Kenan Bıyık'tan geldi.

Bu açıklaması bizleri üzmüştür ve sn bıyığa bu iddiasını kanıtlamak düşer, bize gelen bir mektup yok, öte yandan diğer ilçelerimizdeki muhtarlarla da görüştün onlara gelen bir mektup yok.


Hal böyle iken seçim sürecinde bize gelen tek mektup kendisinden yani, CHP Rize millet vekili adayı Kenan Bıyıktan gelmiştir, biz muhtarlar bu mektuba da saygı duyuyoruz diyerek, mektubun içeriğinin destek seçim sürecinde CHP'ye destek amaçlı olduğu belirtildi.


Muhtarlar dernekleri ortak basın açıklamasıdır.

Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırım imkanlarından özellikle ilimiz ve köylerimiz AK.Parti iktidarı döneminde ciddi anlamda istifade etmiştir. 13 yıldır siyasi istikrarın devam etmesine bağlı olarak köylerimiz her geçen yıl ana sorunlarını büyük ölçüde çözmüş bulunmaktadır. 2002 öncesi köylerimize 500mt yapabilmek için Ankara'dan izin alınması gerekiyordu.

Ak. Parti iktidarı yönetiminde KÖYDES PROGRAMI'na geçilmiş ve bu program ile köylerimize hizmeti yerelde çözme imkanı tanındı. Ayrıca bakanlıktan ilçelere tahsis edilen miktarın direkt ilgili ilçeye gönderilmesiyle bürokrasiyi azaltmıştır. Hiç bir köy ayrımı yapmadan hizmet odaklı çalışan ve taleplerimizin her zaman karşılık bulduğu Ankara'yı Rize'ye taşıyan Rize millet vekillerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Köylerden çöpleri toplanan bir Rize, çıtasını yükseltmiş, kanalizasyonu şebekeye bağlanması çalışmalarına sıra gelmiştir. Bu çalışmalar ancak bir siyasi iktidarın sürekliliği ile mümkün olacağına inancımız tamdır. Köyüne her hangibi bir iş makinesi geldiği zaman adeta bir bayram sevincine bürünen bir vatandaş profili ortadan kalkmış, ihtiyaç duyulan makineler bir telefon ile en kısa zamanda ayağımıza gelir duruma gelmiştir.

Yeni Türkiye yolunda bu değişime hiç bir muhtarın kayıtsız kalmayacağı inancı içerisindeyiz. Adeta köylerimiz şehir merkezleri ile yarışır hale gelmişken taleplerin sonsuz, imkanların kısıtlı olduğunu bilen bizler bu istikrarın devam etmesinde yana olduğumuzu halkımızın bu doğrultuda seçimde değerlendirme yapacağına ve yeni Türkiye yolunda katkı sağlayacağına inancımız tamdır.

Desteklerinden dolayı Rize'mizin evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na Millet vekillerimize AK.Parti il başkanımıza, Belediye başkanına, il genel meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarken bu seçimin ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ederiz.

Durmak yok hizmete devam, saygılarımızla.

Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneği.
 






Editör: TE Bilisim