Ardeşen Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Ardeşen'in yeni ve 8. belediye Başkanı Hakan Gültekin, Mümtaz Sinan'dan görevi devraldı.


Devir-Teslim törenine, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Av. Sadık Bayraktar, Eski ve Yeni İl Genel Meclis Üyeleri, Eski ve Yeni Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli ve Çok Sayıda Partili Katıldı.

Devir teslim töreninde Mümtaz Sinan, Ardeşen’in Yeni Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i Makama Davet Ederek Belediye Mührünü Teslim Ederek Hayır ve Uğurlu Olsun Dileklerinde Bulundu.

Mümtaz Sinan, “Bugün Bu Görevi Hakan Kardeşime Teslim Ederken Çok Mutluyum. Başka İhtimallerde Olabilirdi Ancak, O Zaman Çok Üzülürdüm. İyi ki Hakan Gültekin’e Teslim Ediyorum. Ardeşen’de Bu Bayrak İnmedi, Bu Işık Sönmedi. Bunun Mutluluğunu ve Bahtiyarlığını Yaşıyorum.” Dedi.

Görevi Devralan Gültekin’de 1953 Yılından bu Yana Ardeşen’i Yöneten Belediye Başkanlarını Hatırlatarak Başladığı Konuşmasında, “Bazıları Hakkın Rahmetine Kavuştu. Allah Rahmet Eylesin, Bazılar Hayattalar, Kendilerine Ardeşen’e Vermiş Oldukları Hizmetlerden Ötürü Teşekkürlerimi İletiyorum. Özellikle 8 Yıl Belediye Başkanlığı, 12 Yıl da Belediye Başkanlığı Yapan Mümtaz Sinan’a Yapmış Olduğu Güzel Hizmetlerden Ötürü Teşekkür Ediyorum ve Bayrağı Burada Devralıyorum. Bundan Sonra Ardeşen’in Tamamının Belediye Başkanı Olarak Hizmet Sunacağım. Bundan Kimsenin Kuşkusu Olmasın. Ardeşen’i Güzel Yarınlara Taşımak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilisim