Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı
Ziyaretlerine Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş’i Makamında ziyaret ederek başlayan Gültekin’e, İlçe Başkanı Av. Sadık Bayraktar ve teşkilat mensupları eşlik etti.


Seçim süreci boyunca, halkla kucaklaşacaklarını ifade eden Gültekin, “Ardeşen’imizin en önemli dinamiklerinden birisi olan kamu kurum kuruluşlarını ziyaret ederek, ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşüyoruz. Ben 20 yıldır aktif olarak yer aldığım Ardeşen Siyaseti vesilesi ile sorunların tamamına hâkim olarak, bu sorunların çözümü ile ilgili çözüm önerilerimi paylaşıyorum ve bu önerilerim üzeride istişarede bulunuyoruz.” Dedi.

Seçim kampanyasının, Ardeşen’in birlik ve beraberliği açısında sonra derece sağlıklı bir şekilde işlemesini arzu ettiğini ifade eden Gültekin, “Bu seçimler Başbakanımızın seçimidir. Umuyorum ki huzurlu bir seçim dönemi geçiririz. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerin devam etmesi ve tamamlanması en büyük arzumuz. Biz iktidar partisinin Belediye Başkan adayı olarak, Mevcut belediye yönetimimizin devamı olarak, var olan gücümüze güç katarak bu seçimlerden zaferle ayrılmak istiyoruz. Amacımız % 59 olan oy oranımızı daha da yukarılara çekerek başbakanımızın moraline moral katmak istiyoruz. En önemlisi de bunu gerçekleştirirken huzurlu bir ortamda süreci tamamlamak için azami gayret sarf etmemiz gerekiyor. her şeyin Ardeşen’imiz için hayırlısı olmasını diliyorum.” Dedi.

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ise, ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Seçim süreci umarım sağlıklı, karşılıklı anlayış ve herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeyecek şekilde geçer. Bu süreç umarım sizler için hayırlı olur.” Dedi.

Gültekin ve Beraberindekiler daha sonra İlçede ki bazı kamu kurum ve kuruluşlarını tek tek ziyaret etti.
Editör: TE Bilisim