Düzenlenen Yemek Organizasyonuna Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, RTEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural ve Prof. Dr. Hasan Efe, RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, Sivil Toplum temsilcileri, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.

 

2015-2016 eğitim öğretim yılında Ardeşen Meslek Yüksek Okulunda eğitim gören ve mezun olan öğrencilere Üniversite bahçesinde yemek programı düzenlendi.


Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sait Albayrak, Ardeşen’in iklimi sert, yüreği mert, eli cömert olduğu bir yer olduğunu belirterek, “Hayırsever İş Adamımız Cemil Cahit Akbeniz bey’e bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah geçmişlerine rahmet eylesin. Böyle mutlu bir günde uzaktan gelen öğrencilerimizi burada misafir etti. Ardeşen’in misafirperverliğini gösterdi. Öğrencilerimizden isteğimiz Ardeşen ile ilgili gittikleri yerlerde burada gördükleri küçük kusurlar varsa onları bize söylesinler, gördükleri memnuniyeti bu güzel tabloyu gittikleri yerlerde anlatsınlar, Ardeşen ile irtibatlarını kesmesinler. 
Bugün öğrencilerim adına iş adamımız Cemil Cahit Akbeniz’e teşekkür ediyorum. Çok büyük bir memnuniyet duyduk, bizim yanınızda olması bizim için bir onurdur, bir gururdur” dedi.

Editör: TE Bilisim