Bayanlar Hentbol Süper Liginin 18. ve son haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul temsilcisi 1907 Kanaryaspor’u ağırlayacak olan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, son rakiplerini de yenerek Play-Off öncesi ligi moralli kapatmak ve Play-Off’lara moralli başlamak istediklerini söyledi.

Hedefi olan bir takım olduklarını kaydeden Zenginal, 3 kupada da hedefi olan bir ekiple yola çıktıklarını ifade ederek, “Biz sezon başında 3 kupadan en az birini alacağımızı ifade ederek yola çıkmıştık. Ancak Avrupa Kupası Çeyrek Finalinde güçlü rakibimize karşı 2 sayılık eksik skorla elendik. Bu moralimizi bozsa da hedefimizden uzaklaştırmamıştır. Zira, hali hazırda iki kupada da hedefimiz ölçüsünde yola devam ediyoruz. Geçtiğimiz Çarşamba günü Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupasında Üsküdar Belediyespor’u eleyerek Yarı Final’e adımızı yazdırdık. Pazar günü ise 16:30’da normal ligin son maçında 1907 Kanaryaspor’u ağırlayacağız ve sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız.” dedi.

omer-zenginal.jpg

Sezonda çok büyük aksilik yaşanmaması durumunda ligi üçüncü sırada tamamlayacaklarını kaydeden Zenginal, play-off turunun 5 Nisan'da başlayacağını belirterek, "Şampiyonluğa ulaşmak için çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Takım için önemli olan kalecimiz Jelena Pirsl ve golcü ve savunma oyuncumuz Olga Vaschcuk, sakatlıkları nedeniyle uzun zamandır görev yapamıyorlardı. Jelena döndü ama Olga'nın biraz daha zamana ihtiyacı var. Bazı oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar var ama her şeye rağmen zorlu yarışta elimizdeki kadroyla en iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Artık Rize'ye kupa getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim