Rize’de organik arıcılığın yaygınlaştırılması çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Rize İl Müdürlüğü tarafından kovan ve arıcılık malzemeleri dağıtım töreni düzenlendi.

 

Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Eski Bakan AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal,25. Dönem AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şafak Bulut, daire amirleri, arıcılıkla uğraşan çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

 

Proje kapsamında Ardeşen, Pazar, Fındıklı ve Çamlıhemşin ilçelerinde arıcılıkla uğraşan 37 kişiye Bin 110 kovan dağıtıldı.

 

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı törende yaptığı konuşmada “Organik hayatın her alanında önemlidir. Arıcılık Rize için çok önemli bir faaliyet. Bakanlığımız öncülüğünde bu projede destek alan arıcılarımıza hayırlı ve bol kazançlı sezon diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Yazıcı, konuşmasının sonrasında arıcılara kovan ve malzemelerini dağıttı. 

 

 

 

 

 



Kaynak:Lazhaber53

Editör: TE Bilisim