Ardeşen Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2013 Aralık ayı olağan genel kurul toplantısı Ardeşen Öğretmen Evinde Kaymakam İlyas MEMİŞ’ in başkanlığında, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan GÜLTEKİN, İl Genel Meclisi Üyesi Dursun OFLUOĞLU, Köy Muhtarları ve Birlik çalışanları katılımı ile yapıldı.

Toplantıda Kaymakam İlyas MEMİŞ 2013 yılının genel değerlendirmesini yaparak Köydes, İl Özel İdaresi, İller Bankası ve Afetten toplamda 4 milyon (eski parayla 4 trilyon)  üzerinde ödenek geldiğini, bununla başta beton yol olmak üzere, asfalt, taş duvar, içme suyu, menfez, ve yol genişlemesi çalışmalarının yapıldığını ve işlerin büyük oranda tamamlandığını belirtti.



Ayrıca Kaymakam Memiş bu toplantının Birlik Meclisimizin son toplantısı olduğunu mart ayında yeni seçimlerin yapılacağını ifade ederek İl Genel Meclis üyelerimizin ve muhtarlarımızın bu dönem içerisinde gayretli ve uyumlu çalışmalarından ve yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.



İl Genel Meclis Başkanı Hakan GÜLTEKİN' in yapmış olduğu konuşmada Özel İdarenin gerçekleştirdiği hizmetleri ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmaları muhtarlarımızla paylaştı. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.



Toplantıda 2014 yılına ait bütçe görüşülerek kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünün ardından toplantı sona erdi.



Editör: TE Bilisim