Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi Olarak Okulların Tatil Olduğu Haftanın Ardından 12. Sınıf Öğrencilerimizeyönelik   26-30 Ocak 2015 Tarihleri Arasında Renkprojesi Kapsamında 5 Günlük Ygs Kampı Yapılmaktadır.

Konu İle İlgili Okul Müdür Vekili Gürkan Bayrak Yaptığı Açıklamada;‘Ygs Kampı;  Son Sınıftaki Gönüllü Öğrencilerimizin Katılımıyla Tüm İhtiyaçları Okulumuz Tarafından Karşılanarak Yapılmaktadır. Saat 9:00 Da Deneme Sınavıyla Başlayıp, Öğleden Sonra  13:00-16:00 Saatleri Arasında Branş Öğretmenlerimizin Eşliğinde Soru Çözümleri Yapılarak O Günkü Sınav Değerlendirilmektedir. Kampta Amaç; Okulumuzda Son Sınıf Öğrencilerimizi Üniversite Sınavlarına En İyi Şekilde  Hazırlamaktır.

Ygs Kampımızda Soru Çözümlerini; Okulumuz Branş Öğretmenleri Yapmaktadır.

Kampa Katılım Tamamen Gönüllülük Esasına Dayanmakta Ve Ayrıca Kampımızda Görev Alan  Öğretmenlerimiz De Hiçbir Ücret Almadan Gönüllü Olarak Görev Yapmaktadırlar.

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

Bu Anlamda Kampta Görev Alan İdareci Ve Öğretmenlerimize Emeklerinden Dolayı Teşekkür Eder, Öğrencilerimize De Sonsuz Başarılar Dilerim.’ Dedi.

Editör: TE Bilisim