Ardeşen Kaymakamı olarak görev yapan Emrah YILMAZ’ın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara’ya Mülkiye Müfettişi olarak atanmasının ardından yerine atanan Kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU göreve başladı. Bitlis Güroymak Kaymakamı ve Güroymak Belediye Başkanlığına Kayyum olarak görev yapan Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

http://www.ardesen.gov.tr/kurumlar/ardesen.gov.tr/genel_resimler/850x450-KYKMBY.png

Ufuk Özen Alibeyoğlu Kimdir:

1981 yılında Bayburt'ta doğdu. İlköğrenimi Bayburt, Lise öğrenimini Gümüşhane'de tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 2004 yılında mezun oldu. Avrasya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı.  Evli eşi İngilizce öğretmeni, iki çocuk babasıdır.

2007 yılında Maliye Bakanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2009 yılında Gümüşhane Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Çaykara ilçesinde vekâleten, Trabzon Düzköy, Posof Kaymakamlığında asaleten görev yaptı. İçişleri Bakanlığının onayı ile Güroymak Kaymakamlığına ve Güroymak Belediye Başkanlığına Kayyum olarak 26.11.2016 - 08.08.2019 tarihleri arasında görev yaptı. Kaymakam Alibeyoğlu 08.08.2019 tarihli çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi üzerine Ardeşen Kaymakamı Olarak atandı.

Editör: TE Bilisim