Görüşme sırasında, Ardeşen TSO üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, odanın maddi kaynaklarını imkânlar doğrultusunda yansıtmak suretiyle TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun liderliğinde başlatılan ve proje ortağı Denizbank ile ortaklaşa yürütülen TOBB Nefes Kredisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Denizbank Ardeşen Şubesi Müdürü Özlem Güvensoy, TOBB Nefes Kredisi için başvuruların devam ettiğini ve krediye ihtiyaç duyan Ardeşen TSO üyesi firmaların Ardeşen TSO'dan faaliyet belgesi alarak Denizbank Ardeşen Şubesi’ne başvuru yapabileceklerini ifade etti.

Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu da, “Üyelerimize nefes olabilmek adına projenin hayata geçirilmesi için yoğun bir şekilde çalıştık. Odamız maddi kaynaklarını tüm imkanlarımız doğrultusunda kullanarak projeye destek olmaya, üyelerimize nefes olmaya çalıştık. Bu önemli projenin hayata geçirilmesi için yoğun bir şekilde çalışan başta TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ve proje ortağımız Denizbank Ardeşen Şubesi’ne canı gönülden teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim