Bugün gerçekleştirilen törenle mazbatasını alan Buçan yaptığı açıklama da, "Çok değerli Ardeşen halkı,CHP Ardeşen ilçe başkanı seçilmemde bizlere destek olan partili dostlarım. İlçemizdeki teşkilat çalışmalarında göstermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı bizden önceki yönetime sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kedisinin ve yönetim kurulu üyelerinin almış olduğu görevin öneminin ve sorumluluğunun farkında olduklarını ifade eden Buçan, "Asla bu sorumluluğun altında kalmadan ,bize düşen görevleri,yorulmadan usanmadan yerine getireceğimize,tüm enerjimizi partimizi hak ettiği yere getirmek için harcayacağımıza ant içtik. Bize bu görevi veren delegelerimize,parti üyelerimize yakın dava arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunar,,siz değerli halkımızın hizmetkarı olmanın gururu ve bilinci ile,her düşünceden halkımızın sözcüsü olacağımıza ben ve yönetim kurulu üyelerim adına söz veriyor,saygı ve sevgi ile selamlıyorum." dedi.

Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır

Editör: TE Bilisim