Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıya Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kenan Hatipoğlu, Arbelsan Şirket Müdürü Numan Balcan, Belediye Meclis Üyeleri, Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar, Ardeşen’in Sesi Gazetesi ve Ardeşen’in Matbaası Sahibi Ahmet Özcan, Ardeşen Haber Site Sahibi Muhammet Şeremet, Ardeşen Belediye Beyaz Masa Müdürü Osman Emre Ergün, Gelişim TV-Radyo Müdürü Tayfun Tan, Gelişim TV-Radyo Genel Yayın Yönetmeni Adem Önçırak, Rize Tv - Vitamin FM Genel Müdürü Adem Akatin, Diri Haber Sitesi sahibi Utku Derrimsel,  www.ardesen.com imtiyaz sahibi Ömer Faruk Zenginal, TurkLaz Haber Sitesi Yöneticisi Serdar Kutanis, didi gazete imtiyaz sahibi Cumali Dalbastı katıldı.

Alt Yapısı Biti Üstyapı Başladı Alt Yapısı Biti Üstyapı Başladı

Programda Belediyenin çalışmaları hakkında hazırlanan sosyal ve kültürel faaliyetler, Belediye Kanalizasyon, Su, Sera ve Hafriyat ekiplerinin 2019 Nisan ayından itibaren yaptıkları çalışmalar slayt sunumu ile basın mensupları ile paylaşılırken, Başkan Kahya basın mensuplarına açık kürsü imkanı vererek her türlü sorulara yanıt verdi.

Basın mensupları ve gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev icra ettiklerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Toplumun aydınlatılması adına zaman gözetmeksizin zor şartlarda önemli bir görevi misyon edindiniz. Maalesef toplumda her şey doğru bir şekilde iletilmiyor. Bu anlamda size çok önemli görev düşüyor. İlçede belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerimiz halkımıza aktarma ve anlatma açısından sizden önemli bir destek alıyoruz. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sizin şahsınızda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Toplantıda Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar tarafından 10 Ocak İdareciler günü münasebetiyle Başkan Kahya'ya bir plaket takdim etti.

Ardeşen Gazeteciler Dernek Başkanı Salih Navdar plaket takdiminde; Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulunda; 10 Ocak tarihi Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile İdareciler Günü olarak kabul edilmiştir. Bu bağlamda İdareciler gününüzü kutlar, İlçemiz ve Bölgemiz için nice başarılı hizmetler yapmanızı Yüce Allah'tan niyaz ederim.Şeklinde konuştu.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya gazetecilerle çektirdiği hatıra fotoğrafı sonrasında organik çay hediye etti.

Editör: TE Bilisim