31 Mart Yerel Seçimlerinde Ardeşen Belediye Başkanlığına Seçilen Avni Kahya, Bir Yandan Tebrik Ziyaretlerini Kabul Ederken, Diğer Yandan Projelerini Hayata Geçirmek İçin Çalışmalarını Aralıksız Şekilde Sürdürüyor.

Ardeşen'in Yeni Sloganı ; 'Yaşayan Ardeşen'

Ardeşen'in Konumu İtibariye Önemli Bir Çekim Merkezi Olduğunu İfade Eden Kahya, Hürriyet, Cumhuriyet ve Kordon Caddesinin sadece gündüz değil gece de faal olması gerektiğini ifade ederek, "Söz konusu caddelerdeki esnaflarımızla bir araya gelerek bu bölgeye özel bir çalışma yürütmeliyiz. Bunun için ilk etapta Belediye olarak önemli adımlar atacağız. Her esnafımızın mutlaka gece 02:00'lere kadar açık kalmasını hedefliyoruz. Bu amaçla da Ardeşen gündüz olduğu gibi gece de yaşayan bir şehir olacak." ifadelerini kullandı.

Büyük şehirlerin rol model alınabileceğini ifade eden Kahya, "Sokak aydınlatmalarını önemli ölçüde artırarak insanların rahat hareket edebilmesini sağlayacağız. Müzikle uğraşan genç kardeşlerimizin sokak müziği yapmasına olanak sağlayacağız. Mesai saatleri kavramı yüzünden sağlıklı alışveriş imkanı bulamayan halkımızın 'Yaşayan Ardeşen' çatısı altında koşturmadan, daha rahat alışveriş yapmasını sağlamalıyız." dedi.

Kuyumcular Caddesi Eski Görkemine Kavuşacak

Kuyumcular Caddesi olarak da bilinen Cumhuriyet ve Hürriyet Caddelerinin eskiye nazaran düşüş yaşadığını anımsatan Kahya, "Buralarda yapacağımız çalışmalarda halkımızın rahatını düşünürken, esnafımızın da kazanç noktasında yüzünü güldürmek istiyoruz. Açık olmak gerekirse eski görkemli günlerinden uzak kalan Cumhuriyet caddesi ve çevresi yeni dönemde yeniden cazibe merkezi neden olmasın?. Tabi tüm bunları esnafımızla bir araya gelerek konuşacak ve  zamanla hayata geçireceğiz." dedi.

Editör: TE Bilisim