Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan medya kuruluş temsilcileri bir araya gelen ATSO Bşk. İsmail Kuyumcu, bu özel gün dolayısıyla medya temsilcileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Kamuoyunun aydınlatılması, doğru bilgileri vatandaşa iletme noktasında bir rol üstlenen medya kuruluşlarının varlığının önemine işaret eden Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu “Rize’de basın sektöründe hem çeşitlilik hem de etkinlik anlamında Ardeşen gibi bir ilçe yok. Basın kuruluşlarının sayısının fazlalığının yanı sıra her birinin etkin bir şekilde var olması ortak paydamız ve sevdamız Ardeşen’imiz için bir şanstır. Bu şansı hem ilçemiz hem ilimiz hem de bölgemiz için kullanırsak kazanan Ardeşen ve Rize olacaktır.” Dedi.

Medya sektöründe çalışan emektarların her birinin emeğinin çok değerli olduğunu söyleyen Kuyumcu “Zor şartlarda bu görevi icra ediyorsunuz. Kimi zaman dağın başında bir haberi yazıyorsunuz, kimi zaman ise gecenin bir yarısında uykunuzdan uyanıp bir asayiş olayını haberleştiriyorsunuz. Kısacası haber için zaman ve mekan gözetmiyorsunuz. Takdirin her türlüsünü hak ediyorsunuz. Tabi burada şunu da belirtmek istiyorum ki, doğruluk ve tarafsızlık ilkesinden ayrılmamak gerekiyor. Bunu göz ardı etmeden çalıştığınıza şahidim. Bu kapsamda ortak paydamız Ardeşen’imiz ve Rize'miz için gösterdiğiniz emeğinizi büyüterek bundan sonra el birliği ile daha güçlü bir şekilde var olmanız dileğiyle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en kalbi duygularımla kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Öte yandan 30 yıla aşkındır mesleğini başarı ile icra edenin Ardeşenli Duayen Gazeteci - Yazar Sabri Aslışen'in Ankara'da olması nedeniyle telefonla İsmail Kuyumcu ile görüşerek, nazik daveti için teşekkür etti ve orada bulunan meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kuyumcu’nun davetine iştirak eden medya temsilcileri ise kendilerini her yıl bu özel günde hatırlayan, sadece bu özel günde değil maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu’ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim