AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, beraberindeki belediye başkanları ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüştü. Rize’nin projelerinin görüşüldüğünü belirten Avcı, Rize’ye Milet Bahçesi müjdesi verdi. Avcı, “Ardeşen’de denize dolgu yapılarak, bir Millet Bahçesi yapmak istiyoruz. Bunun tahkimatı ile ilgili Sayın Bakanımızdan destek olmasını istedik.” dedi.

RİZE’NİN YATIRIMLARINI KONUŞTULAR

Rize Milletvekili Avcı, Ankara ziyareti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu ve Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Kenan Hatipoğlu ile Bakan Turhan ile görüşen Milletvekili Avcı, “Belediye başkanlarımızla beraber ulaştırma bakanımızı ziyaret ederek Rize’mizin yatırımlarına dair verimli bir toplantı gerçekleştirdik.” açıklamalarında bulundu.

“BAKANIMIZDAN DESTEK İSTEDİK”

Bakan Turhan ile ilçelerin sorunlarının istişare edildiğini belirten Milletvekili Avcı, “Çamlıhemşin’e yapılacak olan duble yolu konuştuk. Yine Hemşin Merkez’de bir karayolu geçişi var, o konuşuldu. Zaten ihale edilmiş, bitirilmesi için bakanımızdan destek istedik. Merkez’de de Güney Çevre Yolu’nun ikinci etabı, Salarha Tüneli ve Salarha Duble Yolu ile ilgili görüşme yaptık. Ardeşen’de denize dolgu yapılarak, bir Millet Bahçesi yapmak istiyoruz. Bunun tahkimatı ile ilgili Sayın bakanımızdan destek vermesini istedik.” dedi.

Editör: TE Bilisim