Ardeşen Kaymakamlığının Başlatmış Olduğu, Ardeşen Belediyesi, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, Ardelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ardeşen Kent Konseyinin Destekleri, Güroymak Kaymakamlığı ve Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğünün İşbirliğiyle 'Kardeşlik Kervanı' Projesi Kapsamında Bitlis Güroymak'tan Ardeşen'e Gelen Ortaokul ve Lise Öğrencileri 3 gün 2 gece ilçede misafir edilecek.

Bitlis Güroymak’tan ilçeye gelen heyeti İlçe Kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Eşi Nagihan ALİBEYOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, Ardeşen TSO Başksnı İsmail KUYUMCU, Ardeşen Kent Konseyi Başksnı Ayşe ER ve Kent Konseyi Üyeleri karşıladı.

Kardeşlik Kervanı Projesi kapsamında Bitlis Güroymak İlçesinden gelerek Ardeşen’de misafir edilen öğretmen ve öğrenciler güne; Ardeşen Yöresel Yemekler Sofrasında kahvaltı etkinliği ile başladı.

Gün İçerisinde Rafting Tesislerinde Zipline etkinliği ve Duygulu Köyünde yemek etkinliği düzenlendikten sonra, akşam ise Öğrenciler Ardeşen Kent Konseyi Başkanı Ayşe ER ve Üyelerinin evlerinde misafir edilerek ağırlanacaklar.

Editör: TE Bilisim