Ardeşen Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşamında ilçenin muhtelif yerlerinde havai fişek gösterisi düzenleyecek. Saat: 21.00’de ise ilçede İstiklal Marşı okunacak.

Ardeşen Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, Koronavirüs salgını dolayısıyla zamanını evde geçirmek zorunda kalan çocuklar için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görsel etkinlik düzenleneceği ifade edilerek, “Salgın hastalık dolayısıyla ülke genelinde bu yıl okullarımızda kutlama etkinliği yapılamayacağı için bu süreci evlerinde geçiren çocuklarımıza moral motivasyon olarak Belediyemiz tarafından 23 Nisan akşamı İstiklal Marşı okunuşu ve havai fişek gösterisi yapılacak.

Düzenleyeceğimiz etkinliğimiz 23 Nisan akşamı 20.45’te şehrin farklı noktalarından yapılacak olan havai fişek gösterisiyle başlayacak. Havai fişek gösterisi ile renkli görüntülerin yaşanması sağlanacak.

Saat 21.00’ da ise İstiklal Marşımız okunacak. İstiklal Marşımızın okunması esnasında evlerinde bulunan vatandaşlarımız ve çocuklarımız da balkon ve pencerelerinden İstiklal Marşı’na eşlik edebilecekler.

Ayrıca çocuklarımız için önemli olan bu organizasyonda vatandaşlarımızın evlerinin balkon ve pencerelerini bayraklarla süslemeleri etkinliğe ayrı bir güzellik katacaktır.

Editör: TE Bilisim