Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Ardeşen hakkında fikir alış verişi yapma adına, İlçede görev yapan Siyasi Parti, Oda Başkanları, Kooperatif ve STK Başkanları ile bri araya gelerek, Belediye iş ve işleyişi, Ardeşen'de devam eden yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesinde yapılan Toplantıda, Başkan Kahya toplantıya katılan herkesten, açık yüreklilikle soru sormasını ve fikir beyan etmesini istedi.

Toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Hatipoğlu, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, SP. Ardeşen İlçe Başkanı Hamza Eksilmez, Yeniden Refah Partisi Ardeşen İleç Başkanı Orhan Çağatay, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, BTP Ardelen İlçe Başkanı Yusuf Reşit Beyazal, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasi Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu, Ardeşen Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Barış Oğuz, İş Adamı Cemil Akbeniz, Ardeşen 53/11 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Sait Balcı, 21 Nolu Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İbrahim Memoğlu, Ardeşen Kaçkar Kooperatif Başkanı Ali Riza Yağcı, 2 No lu Nakliyeciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Pertek ve 81 No lu Köy Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Kemal Yerebakan katıldı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Toplantı ile ilgili şunalrı kaydetti; "Ardeşen için istişare ediyoruz. Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. ‘Ben’ değil ‘biz’ diyeceğiz. Ortak sevdamız Ardeşen için, ortak hareket etme ve fikir paylaşımı yapma adına İlçemizde görev yapan, Siyasi Parti Başkanlarımız, Oda başkanlarımız, Kooperatif Başkanlarımız ve STK Başkanlarımız ile bir araya gelerek Kentimizin sorunlarını istişare ettik.Gecesi ve gündüzünü Ardeşen için faydalı olma noktasında geçiren kıymetli Başkanlarımıza katılımları ve fikirleri için teşekkür ederim. Her şey ortak sevdamız ARDEŞEN için." Dedi.

Editör: TE Bilisim