Ardeşen Belediyenden yapılan açıklamada; Sosyal Belediyecilik ilkesi doğrultusunda insan odaklı hizmet Ardeşen Belediyesi Olarak her daim önceliğimizdir. Bu ilke doğrultusunda pek çok hizmet arasında özel bir yeri bulunan ücretsiz cenaze işleri ve ücretsiz cenaze nakil hizmetiyle de vatandaşımıza en acılı günlerinde de destek oluyoruz.

Sosyal Belediyecilik ilkesi doğrultusunda insan odaklı hizmet Ardeşen Belediyesi Olarak her daim önceliğimizdir.
Bu ilke doğrultusunda pek çok hizmet arasında özel bir yeri bulunan ücretsiz cenaze işleri ve ücretsiz cenaze nakil hizmetiyle de vatandaşımıza en acılı günlerinde de destek oluyoruz.
Cenaze işleri için talep edildiği takdirde cenaze araçlarımız (şehir içi ve şehir dışı) nakiller için vatandaşlarımızın ücretsiz tahsis edilmektedir.
Ardeşen Belediyesi olarak vatandaşlarımızın acılarını paylaşarak ve bu tür günlerde yüklerini hafifletme adına destek sağlamak için, Belediye olarak tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz vermekteyiz.
Ardeşen Belediyesi Beyaz Masa bünyesinde oluşturduğumuz, ücretsiz Alo 188 Cenaze Hattı hizmete girmiştir.
Cenaze sahiplerimiz; bünyemizde oluşturduğumuz Alo 188 Cenaze Hattı'nı sayesinde 24 saat görevli personelimize ulaşabilecektir.
Ardeşen Belediyesi tarafından hizmete sunulan ALO 188 Cenaze Hattı sayesinde vatandaşların tek telefonuyla, Belediye ekipleri harekete geçerek, din görevlisi nezaretinde cenaze yıkama ve kefenleme gibi hizmetler 7/24 esasıyla ücretsiz olarak sunulacaktır. denildi.

Editör: TE Bilisim