Rize'den giden polisleri taşıyordu, otobüs alev alev yandı Rize'den giden polisleri taşıyordu, otobüs alev alev yandı

Edinilen bilgilere göre ilçenin Budaklı Mahallesi'nde 6 gün önce evinin önünde oyun oynadıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında babadan alınan ifade sonrası ailede anne hariç amca, baba, dede ve babaanne gözaltına alındı.
Babadan alınan ifade doğrultusunda ise dün köy mezarlığında yapılan kazı da Küçük Furkan'ın mezarı denilen mezar 3 yıl önce vefat eden bir çocuğun olduğu ortaya çıktı.

"Medya yanlış bilgilendirme yapmasın diyen amca Mehmet Yiğit gözaltına alındı"

4 yaşındaki Furkan Yiğit'in kaybolmasına ilişkin soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası, amcası, dedesi ve babaannesi gözaltına alındı. Amca Mehmet Yiğit, hiç kimseden şüphelenmediklerini belirterek, "Medya yanlış bilgiler vermesin. Aile şüpheli, komşu şüpheli diye. Şüphe üzerine medya yayın yapmasın. Dostumuz var, çevremiz var, yükü ağırdır. Furkan'ın haberini aldığımda Kırklareli'ndeydim. Hemen o acıyla yola çıktım geldim. Furkan'ı babası evin önüne bırakıyor ve hayvanları ahıra götürüyor. Kız kardeşi Furkan yok deyince seferberlik başladı" dedi. Amca Mehmet Yiğit, baba Fehim Yiğit, dede ve babaanne sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim