Burdur'da gittiği piknikte arkadaşlarının kendisiyle oynamamasına sinirlenen çocuk, evine gidip saklandı. Kaybolduğu düşünülen ve yüzlerce kişinin aradığı çocuk, saatler sonra evinde kanepenin arkasında saklanırken bulundu.

PİKNİK SIRASINDA ORTADAN KAYBOLDU

Gölhisar Muhammet Hamdi Yazır Hafızlık Kur'an Kursu tarafından Kozpınar Yaylası'na piknik düzenlendi. Pikniğin sonunda kurstaki çocuklardan 10 yaşındaki Muhammet Enes Hasçelik'in olmadığı fark edildi. Kurs yetkililerinin arama çalışmalarının sonuç alınamaması üzerine Gölhisar Jandarma Komutanlığına ihbarda bulunuldu.

BELEDİYE HOPARLORÜNDEN ANONS YAPILDI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Bu sırada belediye hoparlöründen yapılan anonsla çocuk kaybolduğunu öğrenen yüzlerce vatandaş da ormanlık alandaki çalışmalara destek verdi. Saatlerde süren çalışmaya rağmen çocuk bulunamadı.

ARKADAŞLARI KENDİSİYLE OYNAMAYINCA EVİNE GİTTİ

Bu sırada oğlunun ayakkabısının evde olduğunu fark eden aesi, evde yaptığı aramada çocuğu kanepenin arkasında saklanırken buldu. Muhammet'in diğer arkadaşlarının kendisiyle oyun oynamaması nedeniyle piknik alanından ayrılıp yürüyerek evine geldiği belirlendi.

''YAKLAŞIK 2 SAATTE EVE ULAŞTIM''

Muhammet Enes Hasçelik, AA muhabirine, piknik alanından 16.30 civarında ayrıldığını belirterek, "Yaklaşık 2 saatte eve ulaştım. Korkudan hemen kanepenin arkasına saklandım. Aemi, babamı üzdüğüm için çok pişmanım." diye konuştu.

''YÜZLERCE KİŞİ ARADIK''

Baba Murat Hasçelik de oğlunun kaybolduğunu duyduğunda büyük bir şok yaşadığını belirtti. Yüzlerce kişiyle birlikte dağ taş demeden çocuğunu aradıklarını ifade eden Hasçelik, "Oğluma kavuştuğum için çok mutluyum. Olayı duyar duymaz arama çalışmalarına katılan tüm dostlarıma, mesai arkadaşlarıma, Gölhisarhalkına ve özellikle Jandarma Komutanlığımızdaki asker kardeşlerimize miettarım. Herkesten Allah razı olsun." dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim