Rize'den giden polisleri taşıyordu, otobüs alev alev yandı Rize'den giden polisleri taşıyordu, otobüs alev alev yandı
Robot resminden yakalanan şüpheli E.K'nın savcıya bu şekilde ifade verdiği öğrenildi. Yöneltilen suçlamayı da kabul ettiği belirtilen 39 yaşındaki E.K, tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.
 
Maltepe'de takip ettiği küçük yaştaki erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen E.K, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi.
 
“TOPLUMDAN İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞIYORUM"
 
Öğle saatlerinde gözaltına alınarak Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli, Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadenin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Türk Ceza Kanunun 103. maddesi olan “Çocukların cinsel istismarı" suçunu işlediği gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen E.K'nin savcılıkta verdiği ifadesinde üzerine atılı suçlamayı kabul ettiği belirtildi. E.K' nin savcılık sorgusunda, çocukken kendisinin de bir erkeğin cinsel istismarına uğradığını ileri sürdüğü öğrenildi. Bu suçlamadan daha önce cezaevinde yattığını da anlatan E.K'nın savcılığa verdiği ifadede, küçükken başına gelen olay nedeniyle toplumdan intikam almaya çalıştığını ileri sürdüğü belirtiliyor. Öğrenildiğine göre E.K kendine yönelik suçlamayı da kabul etti.
 
OLAYIN GEÇMİŞİ
 
Maltepe'de çocuklarının tacize uğradığını öne süren aileler, polise müracaat etti. Bunun üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdurların verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelinin robot resmini hazırladı. Hazırlanan robot resim tüm ekiplere dağıtılarak, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri E.K.'yı (39) olayın şüphelisi olarak Esenkent Mahallesi'ndeki evinde gözaltına aldı. Maltepe ve çevresinde şimdiye kadar 4 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüphelinin bir tekstil atölyesinde işçi olarak çalıştığı, 20 yıl önce boşandığı eşiyle 3 yıl evli kaldığı ve şu anda yalnız yaşadığı belirtildi.
Editör: TE Bilisim