STV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde; Vedat'ın Mustafa'ya kurduğu komplo bütün düzeni alt üst eder. Bir yandan ihbar ile deliye dönen Vedat Nefes'i de yakmanın yolunu yaparken, diğer yandan Tahir sevdiği kadın ve abisini kurtarmak arasında kala kalmıştır. Son çare olarak Nefes ve Yiğit'i Rusya'ya kaçıracakken, teknede davetsiz bir misafir vardır. Nefes canından çok sevdiği Tahir'i kendi elleri ile Karadeniz'in sularına bırakır. Seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz sezon finalinin ardından, yeni sezona olan merak daha da arttı. Peki, Sen Anlat Karadeniz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Sen Anlat Karadeniz 2.sezon başlama tarihi ve tüm detayları...

SEN ANLAT KARADENİZ 2.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz nefes kesen bir sonla sezona veda etti. Merak uyandıran sezon finalinin ardından Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da araştırılmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz 2.sezonun ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun Eylül ayında ATV ekranlarında olması bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz 2.sezon başlama tarihi ve 22.bölüm fragmanına dair bir detay verildiğinde haberimizdeki yerini alacaktır. 

Çocuklar Duymasın’da Meltem karakteri için teklif ilk Esra Ceyhan'a gitti Çocuklar Duymasın’da Meltem karakteri için teklif ilk Esra Ceyhan'a gitti

SEN ANLAT KARADENİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

Editör: TE Bilisim