Rizeli oyuncu Ali Atay ; ”Mutlu Ol Yeter” adlı komedi dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor. Leyla ile mecnun dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, atv ekranlarında yayınlanacak olan ”Mutlu Ol Yeter” adlı komedi dizisinde Can adlı başrol karakterini oynayacak.

Oyuncu Burcu Özberk beyazlar içinde! "Gelin gibi olmuşssun" yorumları yağdı Oyuncu Burcu Özberk beyazlar içinde! "Gelin gibi olmuşssun" yorumları yağdı

Ünlü oyuncu Ali Atay bir röportajında Rize ve Rizeliliği ile ilgili şunları söylemişti; “Rizeliyim. Dedemlerden kalma bir evimiz var. Abimle sürekli gitmeye çalışıyoruz oraya.100 yıllık ev dökülmek üzere. Orijinalliğini bozmadan tadilat mı yaptırsak diye düşünüyoruz. Hâlâ karar veremedik… Rizeli olmanın etkilerini hissetmek istiyorum. Kimi zaman fevri çıkışlarım oluyor. Zaman zaman çok sinir bozacak derecede komik olduğumu hissediyorum. Tembelliklerim. İş bitirici gözükme hallerim ,’Ya bi git’dedirtir bazen adama.”

Dizinin ayrıntılarına gelince; Sıcacık mahalle havasını verebilmek için gerçek bir mahallede çekilen “Mutlu Ol Yeter” İstanbul’da hiç bilinmeyen “istasyon” semtinde geçen, içinde aşk, komşuluk ve herkesin kendinden bir şey bulabileceği bir hikâyeyi anlatıyor.

Dizide; Ali Atay (Can), Öner Erkan(Güneş), Ertan Saban ( Babür), Aslı Enver (Zeynep), Sait Günay ( Ziver ), Tülay Bursa (Şerife), Seda Türkmen ( Ayşe), Efe Tuncer (Vefa), Ayten Uncuoğlu ( Azize Afife), Fırat Albayram ( Devrem), NilGünal ( Nurten), Yılmaz Gruda ( Ziya), Erkan Üçüncü ( Bakkal), Metin Büktel ( Medik), Bülent Seyran ( Kamer), Göktay Tosun ( Manav), Bedia Begovska (Rona), LuranAhmedi ( Dayı), Emre Ertunç-Kubilay Çamlıdağ-Erol Alpsoykan ( Kahve Üçlüsü) karakterlerine can veriyor.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği “Mutlu Ol Yeter”in yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor. Senaryo ekibinde ünlü karikatürist Yiğit Özgür’ün de olduğu dizi, kaliteli espri anlayışını ekran karşısına taşıyor.

Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan dizinin tanıtımları da yayımlanmaya başlandı.

Editör: TE Bilisim