Bir Karadeniz komedi filmi olan ‘Oflu Hocanın Şifresi’ filminin galası İstanbul Beylikdüzü’ndeki Torium AVM’de muhteşem bir programla gerçekleştirildi.

Başrollerinde Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Didem Balçın, Başak Daşman, Yılmaz Vural, Buket Dereoğlu, Özlem Savaş, Deha Beşyıldız ve Ahmet Kural gibi iddialı bir kadroya ve senaryoya sahip olan film 31 Ekim’de vizyona girecek.

OfluGala4‘Oflu Hocanın Şifresi’ filminin galasına filmin oyuncuları Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Didem Balçın, Başak Daşman, Yılmaz Vural, Buket Dereoğlu, Özlem Savaş ve Karadenizli siyasiler, sanatçılar, spor camiasından birçok tanıdık sima katıldı. Galaya Patika Medya’dan iki yayın kurulu üyesi de katıldı.

Horon ve Kolbastı gösterileri ile başlayan galada Karadenizli sanatçı Sinan Yılmaz sahneye çıkarak katılan misafirleri şarkıları ile coşturdu. Gala alanında sinema severler oyunculardan imza almak için uzun sıraya’da girdi. İmza töreni ardından film gösterimine geçildi. Filmi izleyenler çok eğlendiklerini ve bol bol güldüklerini söylediler.

OfluGala3Gala çıkışında konuşan filmin yönetmeni Adem Kılıç, salonda kahkahanın hiç dinmediğini belirterek, “Herkes çok eğlendi ve bu çok hoşuma gitti. Ben bile yüzlerce kez izlediğim sahneleri salonda izlediğimde yine güldüm. Bizimde amacımız insanların beğenecekleri eğlenecekleri film yapmaktı. İnşallah filmin şansı açık olur” dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hali! Gören özlerine inanamadı Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hali! Gören özlerine inanamadı

‘Oflu Hocanın Şifresi’ 31 Ekim’de tüm Türkiye’de, 8 Kasım’da ise Azerbaycan ve Avrupa’da gösterime girecek.

OfluGala5

Editör: TE Bilisim