Diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olan Ayla Algan ve genç oyuncu Derya Uçar’ın senaryo gereği dizinin ilerleyen bölümlerinde rol almayacağı ortaya çıktı.

 
Bu ayrılıkların nedeni tam olarak bilinmese de dizinin başına geçen hamdi alkan’dan sonra yeni bir yapılanmaya gittiği söyleniyor. Bilindiği gibi diziye geçtiğimiz bölüm itibariyle Zeynep Eronat da dahil olmuştu.
 
Son bölümde neler oldu:

Sadece Ateş’in sözleri değil, Bahar’ın öfkesi de bir Tokat olup çarpar Efsun’un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun’un hamilelik yalanı olmaz! Öğrendikleri karşısında Bahar’ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür…

Mehmet Emir’in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran’ın değil, Efsun’un da yüzüne kapanır!

Efsun, Ateş’in her şeyi Seçil sayesinde çözdüğünü öğrenince Gelincik Yokuşunda da kıyamet kopacaktır. Ateş ise Bahar’ın yüreğine yeniden umudu yerleştirmenin gayretindedir ve ona büyük bir sürpriz hazırlar. Çünkü artık birbirlerinden başka kimseleri yoktur!

Editör: TE Bilisim