Türkiye’nin “Liseli gençlere özel en büyük müzik yarışması” nın İstanbul elemeleri tamamlandı.

RİZELİ LİSELİLER  İSTANBUL’DA SAHNE ALDI

Müzik için hayallerini arkadaşlarını ve enstrümanlarını alıp Rize’den Vodafone FreeZone  17. Liselerarası  Müzik Yarışması’nın İstanbul elemelerine giden ‘’Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi‘’ öğrencileri büyük coşkuyla yarıştılar.

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(4).jpg

Şehirlerini temsil etmek için İstanbul’da buluşan Rizeli gençler bir yandan heyecanlarını paylaşırlarken öte yandan gençlerin aralarındaki tatlı rekabet de dikkat çekiyordu.

İstanbul’daki büyük finale katılmak isteyen Rizeli gençler Anadolu centilmenliğini yansıtırcasına bir ağızdan ‘’Rize’nin İstanbul’da olmasını isteriz ama hak eden kazansın’’ diye konuştu.

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(1).jpg

İstanbul’da Büyük Coşku

Vodafone FreeZone 17. Liselerarası  Müzik Yarışması’nda İstanbul elemeleri  muhteşem bir katılım ve coşkuyla yapıldı.  Türkiye’nin dört bir yanındaki gençlerin profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu ve  End Productions,  Liselerarası Müzik Yarışmasının 17. yılında da gençleri sahnede  ağırladı.

Vodafone FreeZone  17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın İstanbul elemeleri  14-15-16 Mart tarihlerinde İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapıldı.Toplam 9 ilden 124   okulun eleme heyecanını yaşadığı  İstanbul elemeleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce liselinin hem yarışıp hem eğlendiği bir festival havasında geçti.

Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması İstanbul elemelerine Ardahan, Sinop, Rize, Düzce, Kırklareli, Edirne, Kocaeli ve Tekirdağ olmak üzere Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden okullar şehirlerini ve okullarını temsil etmek ve büyük finale kalmak için sahneye çıktı.

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(6).jpg

BÜYÜK FİNAL 26 NİSAN’DA

14-15-16 Mart tarihinde yapılan İstanbul elemelerinden sonraki ve en son durak İzmir olacak. Ankara,Adana ve İstanbul’da büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen Vodafone Freezone 17. Liselerarası Müzik Yarışması’nın eleme aşaması 28-29 Mart tarihlerinde İzmir’de  yapılacak elemeyle son bulacak.Türkiye’den tüm liselerin katılımına açık olan yarışmada elemeyi geçip finale katılmaya hak kazanan liseli müzisyenler, 26 Nisan’da İstanbul’da yapılacak büyük finalde ödüllendirilecek.

Vodafone FreeZone’dan Gençlere Müzik Stüdyosu!

Binlerce liselinin dev sahnede kendilerini ve müziklerini ifade ettikleri  Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması birincisine  Vodafone FreeZone tarafından müzik stüdyosu hediye ediliyor.  ‘Ne Kadar iyisin, Göster Kendini!’ sloganı ile yola çıkan Vodafone FreeZone 17. Liselerarası Müzik Yarışması, katılımcılarının hem keşfedilmesini hem de hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

Yarışmada icra kategorisinin yanı sıra en iyi enstrüman, en iyi erkek solist, en iyi kız solist, en iyi beste, en iyi orkestra, en iyi sahne performansı olmak üzere toplam 7 kategoride sürpriz hediyeler sahibini buluyor.

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(2).jpg

Vodafone FreeZone Liselinin ve Müziğin Yanında!

Gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratma hedefiyle yola çıkan Vodafone FreeZone, bu hedef doğrultusunda sinema, festival ve konser biletleri ile eğitim, giyim, yemek ve seyahat alanlarındaki sayısız avantajla milyonlarca gencin bütçesini hafifletiyor, onların gençliklerini özgürce yaşamasına katkıda bulunuyor. 2011 yılından bugüne 50’nin üzerinde konser ile 1 Milyonu aşkın FreeZone’luyu müzikle ve sevdikleri sanatçılar ile bir araya getiren Vodafone FreeZone liseli gençlerin müziğe olan tutkusundan hareketle Türkiye’de liseliler için düzenlenen en büyük müzik etkinliğine de 4 yıldır adını veriyor. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması boyunca liseli gençler hem eğleniyor hem de ilk kez sahne heyecanını yaşıyorlar.

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(3).jpg

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(5).jpg

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(7).jpg

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(8).jpg

rizeli-liseliler--istanbul’da-sahne-aldi-(9).jpg

Editör: TE Bilisim