2005 yılında akciğer kanseri nedeniyle yaşamını kaybeden Kazım Koyuncu'nun hayatını anlatan "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" filminin çekimlerine, ünlü şarkıcının doğup büyüdüğü Artvin'in Hopa İlçesi'ne bağlı Pançol Köyü'nde devam ediliyor. Filmde Kazım Koyuncu'yu Engin Hepileri, babasını Altan Erkekli ve abisini de Rıza Sönmez canlandırıyor.
 
"ENGİN OĞLUMA GERÇEKTEN ÇOK BENZİYOR"
Film ekibi, geçtiğimiz günlerde sanatçının ailesiyle bir araya geldi. Hepileri'yi görünce duygusal anlar yaşayan Cavit Koyuncu, oyuncuyu oğluna çok benzettiğini söyledi. "Engin Bey oğluma gerçekten çok benziyor. Ben bu film işlerinden çok anlamam ama dilediğim tek şey oğlumun hayatını eksiksiz bir şekilde beyazperdeye yansıtmaları" diyen Koyuncu, oğlunun şarkılarını dinleyip dinlemediği sorusuna ise "Açıkçası dinleyemiyorum, çünkü bu bana acı veriyor" yanıtını verdi. Kazım Koyuncu'yu canlandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Engin Hepileri de aralarındaki benzerlik konusunda şunları söyledi: "Daha önce beni Kazım'a benzeten olmuyordu ama ne zaman ki bu proje gündeme geldi, herkes beni ona benzetmeye başladı. Şu an filmde Kazım'ın kısa saçlı halini canlandırıyorum, İstanbul'daki çekimlerimizde uzun saçlı olacağım. Uzun saçlı halim daha çok benziyor." "Yağmur-Kıyamet Çiçeği"nin ekim ya da kasım aylarında vizyona girmesi planlanıyor.
 
"ACILARI ÇOK BÜYÜK"
Koyuncu ailesi, Paçol'daki evlerinin kapılarını film ekibine açtı. Kazım Koyuncu'nun annesi ve babasıyla tanışan Engin Hepileri, "Onların karşısında durmak çok zor, çünkü acıları çok büyük" dedi.

Editör: TE Bilisim