Türkiye’deki TV izlemelerini değişime uğratmış olan Digitürk, şimdi de internet ile Türk ailelerinin evlerine girmeyi amaçlıyor. Turkcell Superonline ile ortak çalışma yaparak internette de üyelerine avantajlı seçenekleri Digitürk farkı ile getiriyor. Artık her evin vazgeçilmezi olan internet, Digitürk kalitesi ve avantajlı TV kampanyaları ile birleşerek gelmiş olacak. İnternet ve TV ile artık evler daha da şenlenecek ve çok daha keyifli zamanları geçirmeye başlayacak. TV başında Digitürk ile HD, 3D ve 4k görüntü kalitesi sizleri beklerken ADSL yada fiber bağlantı seçeneği ile internet evinize girmiş olacak. Evler bundan böyle Digitürk ile çok daha eğlenceli hale geliyor.

Eleştirilere 'beni salın' yanıtını veren Hande Erçel'den yeni hamle! Oyunculuğu sildi... Eleştirilere 'beni salın' yanıtını veren Hande Erçel'den yeni hamle! Oyunculuğu sildi...

Türk aileleri için en iyi TV kanallarını sunan Digitürk şimdi de Digitürk internet paketi seçenekleri ile evlere girmeyi planlıyor.  Dünyanın pek çok film festivalinde ödüllü filmleri evlerine pek çok film kanalı ile getiren Digitürk, şimdi bu başarılı çalışmasını internet hizmetleri ile genişletiyor. Digitürk internet paketleri sizler için TV kanallarını da izlemenizi sağlayacak pek çok hediye seçeneği de içeriyor. Digitürk ile internet hizmetini almaya başladığınızda film, dizi, belgesel kanallarının da en iyilerine sahip olabileceğinizi unutmamalısınız. HD görüntü kalitesi ile film ve dizileri izlerken Turkcell Superonline Digitürk ortaklığındaki ADSL yada fiber seçenekleri ile internet kullanımınızı da daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Ekran başında daha keyifli dakikalar geçirirken, interneti de daha ucuza getirmiş olacaksınız. Digitürk sizi TV ve internet hizmetlerinde farklı firma aramaktan da kurtarmış oluyor. Geniş bayi ağı ile hem dünyaca bilinen en iyi TV kanalları, hem de internet için sınırsız ve kaliteli internet hizmeti evinize girmiş oluyor. Özellikle internet paketleri ile satın alabileceğiniz Digitürk TV paketleri arasında dizi, film, spor kanalları için seçim yapma olanağınız da var. İlgi alanınız ne ise en iyi kanalları izleme fırsatını maliyette tasarruf yaparak izleme olanağınız oluyor. İsterseniz dünyada pek çok izleyicisi olan dizileri izleyebileceğiniz dizi kanallarını izlemek için dizi paketini, ödüllü filmleri size sunacak TV kanallarını izlemek için film paketini, isterseniz de sporun ve futbolun tüm heyecanını yaşatacak olan Lig TV kanallarını izlemek için Lig TV paketlerini internet ile seçme imkanınız var. Bu imkanlar varken neden sadece sıradan bir internet kampanyası ile farklı bir firmaya yönelesiniz ki? İnternet seçiminiz için hiçbir kampanya bu kadar fazla avantajı içerisinde barındırmıyor.

Hemen bir Digitürk bayisine uğrayıp internet ile TV hizmetinin size getirdiği avantajları öğrenebilirsiniz. Ama artık bu avantajlı kampanyaları yerinizden kalkmadan dogrudansatiskanali.com üzerinden de takip edip bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik bir telefon ile üyeliğinizi başlaması için gerekli adımın atılmasını da bu site üzerinden iletişim bilgilerinizi bırakarak sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim