Çocuklar Duymasın’ dizisinde Beton Orçun karakterini oynayan başarılı çocuk oyuncu Alperen Khamis’in aeaesi ve aesi Haziran ayında talihsiz bir trafik kazası geçirmişti. Yaşanan bu kaza sonrası yapılan müdahalelere rağmen Khamis’in aeaesi Zeure Aksu, Haziran ayında hayata gözlerini yummuştu.

Genç oyuncu Alperen Khamis daha bu acıyı üzerinden atamadan bu defa aynı kazada yaralanan ve o zamandan bu yana yoğun bakımda tedavi gören aesi Nilgün Aksu’yu kaybetti. Aksu aynı kazada ağır yaralanmıştı ve uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi altındaydı.

İKİ AY HAYAT MÜCADELESİ VERDİ

Aksu, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Merhumenin cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kaldırılarak aile mezarlığına defnedileceği bilgisine ulaşıldı.

alperenkhamis1-660x365.jpg

ALPEREN KHAMİS KİMDİR?

Alperen Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren sinema ve dizi filmlerinde oyunculuk yaptı. Özellikle Çocuklar Duymasın dizisinde değişik sezonlarda birkaç kere ve uzun zaman rol aldı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Günce (Sinema Filmi, 2013)

Çocuklar Duymasın (6 Sezon, Orçun, 2002, 2010-2013, 2017)

Rapçi Sefo, ailesiyle Umre'ye gittiğini duyurdu! "Şu günahları bir dökelim" Rapçi Sefo, ailesiyle Umre'ye gittiğini duyurdu! "Şu günahları bir dökelim"

Çocukluk Günleri (TV Dizisi, 2009)

Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (Rus Çocuk, Sinema Filmi, 2008)

Hatırla Sevgili (TV Dizisi, Mehmet Sinan Karayel, 2006)

En Son Babalar Duyar (Orçun, TV Dizisi, 2006)

Editör: TE Bilisim