Eşsiz güzellikleri, birbirinden harika mavi bayraklı plajları, mükemmel denizi ve sıcak insanlarıyla eşsiz bir tatilin merkezi konumunda ki Antalya, her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapmış olmanın gururunu üzerinde bulunduruyor. Bölgenin tatil için elverişli alanlara sahip olmasının yanı sıra, mükemmel güzellikleri, bu şehrin tercih edilmesinde en büyük faktörlerden birisi olarak göze çarpıyor. Binlerce yıllık geçmişin izlerini günümüze ulaştırmayı başarmış, antik şehirleri, tiyatroları veya doğal güzellikleriyle tatilcinin aradığı tüm objeleri bir arada bulunduran Antalya, hem tarihin hem doğal güzelliğin tam anlamıyla kesişme noktasını oluşturuyor. Her yıl 15 milyondan fazla turist çeken bu il, mükemmel bir tatil anlayışı için akla ilk gelen bölgelerden birisi. Bu düşüncenin oluşmasında elbette ki farklı etkenler bulunsa da, en büyük etkenlerin başında hizmet kalitesi yer alıyor. Annabella otelleri, bu hizmet anlayışının merkezinde bulunarak mükemmel bir tatil deneyiminin ilk adımını size iletiyor.

Annabella otelleri hakkında bilgiler

Alanya, turizmin başkenti Antalya’nın en önemli merkezlerinden birisidir. Hem eğlenme vakti, hem keyifli zamanlar hem de uygun fiyatlı konaklama imkanlarıyla turistleri cezbeden bu bölge, tarihi alanlara yakın olması, sahil şeridi boyunca hizmet veren otelleri, mavi bayraklı plajlarıyla mükemmel bir deneyimi size sunar. Annabella Otelleri ise bu bölgenin en çok tercih edilen tesislerinden birisi haline gelmiştir. Kuruluşundan itibaren on binlerce turisti ağırlayan Annabella, hizmet verdiği iki otelle mükemmel bir tatil deneyiminin keyfini yaşamanıza imkan tanıyacaktır. Annabella Diamond Hotel – Spa ve Annabella Diamon Park Hotel ismiyle Alanya’da faaliyet gösteren oteller zinciri, sunmuş olduğu imkanlar sayesinde sürekli tercih edilir bir konuma yükselmesini bildi. Alanya otelleri arasında mükemmel tercihlerinden birisi olarak karşınıza çıkacak Annabella Diamond Hotel – Spa ve Annabella Diamon Park Hotel, her türlü ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz, denize yakın konumları, hizmet anlayışı ve kalitesinden ödün vermeyen yapısı, güler yüzlü personeli ile Alanya’nın yıldızı olmayı başardı. Konforun ilk sıraya konulduğu hizmet anlayışında öden verilmeden sunulan hizmet, dünya mutfağının en leziz örnekleriyle taçlanıyor. 24 saat kaliteli hizmet anlayışını hangi saatte olursa olsun bırakmayan, otele girişinizden itibaren kendi evinizdeymiş hissini sizde uyandıran, lüks ve konforun tüm ihtişamını bir arada sizlere sunan Annabella Otelleri, su kaydırağı, havuzları ve tabii ki eşsiz lezzette yer alan Türk ve dünya mutfağının mükemmel tadlarıyla damağınıza uygun bir kaliteyi sunuyor.  Alanya’da konuşlanmış konumda ki Annabella Diamond Hotel – Spa ve Annabella Diamon Park Hotel; eşsiz bir tatilin ilk adımı olarak karşınıza çıkacak. İncekum kumsalına sıfır konumda ki bu oteller, denize sıfır yapısı, mavi bayraklı plajları, Güzellik merkezi, Türk hamamı, sauna, fin hamamı ve masaj odaları ayrıca su jimnastiği, masa tenisi, dart, plaj voleybolu, fitness salonu, gündüz ve gece aktiviteleri ile hem eğlenceye hem dinlenmeye olanak tanıyan mükemmel bir konumda hizmet veriyor. Toplam 30 bin metre karelik bir alanda kurulu bulunan Annabella Diamond Hotel – Spa ve Annabella Diamon Park Hotel, her şey dahil konseptinde hizmetlerini sunuyor. Bu hizmetler arasında sabah öğle ve akşam yemekleri belirlenen konseptte misafirlere sunuluyor. Bununla birlikte gün içinde snack ikramlar, çay servisleri, beach bar gibi kolay ulaşılabilir hizmetlerle standartını yükselten işletme, tüm otel genelinde sağladığı internet bağlantısı sayesinde eşsiz bir tatile ilk adımı atmanıza olanak tanıyor.

Annabella otelleri için rezervasyon tercihinizi gezinomi ile yapabilirsiniz. Kendinizi rahat hissetmeniz için her türlü olanağı size sunan Annabella otelleri, erken rezervasyona imkan tanıyor. Gezinomi üzerinden yapacağınız alışverişte, kredi kartına taksit, erken rezervasyon imkanı, çeşitli hediyeler ve para puan kazanma şansınız mümkün. Eğer yolunuz tatil amacıyla Antalya’ya düşüyorsa, eşsiz güzelliğin keyfini yaşamak, denizin ve kumsalın mükemmel özelliğini keşfetmek için Annabella otelleri doğru tercih noktasında olacaktır.

Editör: TE Bilisim