Genel Merkezi Trabzon'da bulunan Derneğin Genel Başkanlığına yeniden seçilen Rize Pazarlı Şükran Üst,“Derneğimiz çok aktif bir dernek; kendi üyeleri ve şubeleriyle sürekli aktiviteler yapıyor, projeler üretiyor. Derneğin üyesi olduğu Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, Avrupa Kadın Lobisi Türkiye ve Brüksel’deki dünya grubu ile 220 kadın derneğinin üyesi olduğu Kadın Koalisyonu ve Eşitlik Mekanizmaları gibi birçok kadın derneği ile birlikte ülkemizde ve dünyadaki kadın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

Yerel yönetimlerle de (Valilik, Millî Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler) ortak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Üst, birçok etkinlik ve çalışma yaptıklarını, bu çalışmalar için daha güçlü ve zamanını daha fazla ayırabilecek bir yönetime ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Yönetim kurlumuzun yeniden oluşturulması derneğimize güç verecek, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

2015’te yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Üst, “20 Şubat’ta Valilik’le birlikte Trabzon Resim Sergimiz olacak. 20 Mart’ta Nevruz Bayramında Şubelerimizle birlikte resim sergimiz ve koromuzun vereceği bir konserle Azerbaycan’da olacağız. 22 Mayıs’ta İstanbul sergimiz, Temmuz ayında gelenekselleşen Uluslararası Resim Festivalimizin 8’incisini Sanat Köprüleri Kuruyoruz Teması İle iki gün Trabzon, iki gün Rize, bir gün Batum, üç gün Tiflis Şubemizle birlikte yapacağız.” dedi.

Üst, sözlerini, “Görüldüğü gibi uluslararası arenada sanatın dili ile ülkemizi, şehrimiz tanıtmaya, kültürlerarası diyalogları geliştirmeye, sanat köprüleri kurmaya, yeni yönetim ve üyelerimizle birlikte devam ediyoruz.” diye tamamladı.

Femin&Art’ın yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

Şükran Üst – Genel Başkan
Hacer Sarı – Genel Başkan Yardımcısı
Şükriye Şükran Nalbant – Şubelerden Sorumlu Gen. Bşk. Yrd.
Handan Şahin – Organizasyonlardan Sor. Gen. Bşk. Yrd.
Selma Kuloğlu – Genel Sekreter
İlhan Saka – Muhasip Üye
Pınar Ömeroğlu – YK Üyesi

Editör: TE Bilisim