Eren'in son dakikadaki sakatlığı nedeniyle duruma sinirlenen Hırvat teknik adam; "Eren'i daha önce çıkarmayı planlıyordum ama diğer taraftan onu oyunda tutma sebebim gol atıp güven kazanmasıydı. Olmadı. Son anlarda böyle bir sakatlığın olması beni sinirlendirdi" ifadelerini kullandı.

"KRAVATI EREN'İN SAKATLIĞINDA SİNİRLENDİM, ÇIKARDIM"

Kravatını maç sonu çıkarması, röportaja gelirken yeniden takmasıyla ilgili soru üzerine konuşan Igor Tudor "Kravatımı çıkarma sebebim Eren'in sakatlığıydı. Çok sinirlendim, 3 sarı kartı vardı ve cezalı olmaması için onu çıkarmayı düşünüyordum. Ancak gol atıp güven kazanması için sahada tuttuk. Sakatlık olunca sinirlendim ve kravatımı çıkardım" dedi.

"BU MAÇTA GÖRDÜKLERİM MUTLU ETTİ"

Galatasaray'ın son durumu hakkında konuşan Tudor "Bu maçta yaşanan şeyler beni mutlu etti. Takımın hırsı ve ruhu beni mutlu etti. Taktiksel anlamda da olumlu şeyler gördüm. Üzerine gitmemiz gereken, geliştirmemiz gereken şeyler var. Şimdi Başakşehir maçına hazırlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"MARTIN LINNES; AHMET ÇALIK, JOSUE..."

"Beşiktaş ile birlikte 50 gol attınız, ne düşünüyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Tudor "Her zaman dengeden yanayım. Ne fazla gol atmak, ne de çok gol yemek. Dengeli olmalıyız. Martin Lies iyi oynadı, bunu konuşmuştuk. Ahmet Çalık en iyi oyununu oynadı. Ahmet Çalık'ı Josue'yi bütün takımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"MUSLERA'YA PENALTI ATTIRMAM"

Fernando Muslera'nın penaltı atıp atmayacağıyla ilgili soruya yanıt veren Tudor "Muslera'ya penaltı attırmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

TUDOR'UN ŞAMPİYONLUK AÇIKLAMASI

"Dursun Özbek 'Şampiyonluk şansımız var' diyor, siz ne düşünüyorsunuz, ikincilik başarı mı?" sorusuna yanıt veren Tudor "Sürekli şampiyonluk, Devler Ligi soruluyor. Galatasaray'ın her zaman kazanması gerekiyor. Bir hoca olarak bunları konuşmayı gerekli görmüyorum. Odaklanmamız gereken bir sonraki maç, sürekli bunu yapmalıyız. Şimdi Başakşehir maçı var. Sizi de anlayabiliyorum, gazeteci olarak bu soruları, matematik hesaplarını seviyorsunuz. Benim takıma aşıladığım bir sonraki maç. Şimdi Başakşehir'e odaklanıp en iyi maçı çıkarmak için uğraşacağız. Diğer takımlarla, matematik hesaplarıyla kendimizi yormuyoruz. Taraftarlar beni duyuyor, hoca olarak fikrimi söyledim" ifadelerini kullandı.

"BEN DE İNSANIM, BEN DE HATA YAPABİLİRİM"

"Trabzonspor maçında sorunlarımızı halletmeliyiz dediniz, bunların ne kadarını halletiniz? Eğer yenilseydiniz 11 tartışılabilirdi, neden böyle bir karar aldınız?" sorularını da yanıtlayan Tudor "Yüzde olarak bir şey söylemek imkansız. Takımı iyi hazırlamaya odaklandım. Eleştiriler olacaktır. Bu yorumcuların işi. Futbol popüler bir spor, herkesin bir fikri var. Her gazeteci burada 11 çıkarsa, bir biriyle tutmaz. Benim görevim, maçları, idmanı değerlendirmek ve en iyi 11'i çıkartmak. Ben de insanım, ben de hata yapabilirim. Ancak en iyisini yapmaya çalışıyorum" açıklamasını yaptı.

"TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"

"Yönetimle transfer için görüştünüz mü?" sorusunu da yanıtlayan Tudor "Evet transferle ilgili çalışmaya başladık" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim