Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden Pazarspor, Sırbistan asıllı iki oyuncuyu transfer etti.

 

Kulüp idari binasında Genel Sekreter Doğan İnce’nin hazır bulunduğu imza töreninde mavi beyazlılar Sırbistan asıllı İzmir’in Konak takımından Tamara Radic ile Ankara Gayespor’ dan Marıjana Trbojevıc’i sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

 

İnce, burada yaptığı konuşmada, Sırbistan asıllı iki oyuncuyu transfer ederek kadrolarını güçlendirdiklerini belirterek, “Oyuncularımız takıma motivasyonu sağlandığında daha da güçlü bir ekip olacağız. Yarın Bursa deplasmanında Orhangazi Belediye Spor Kulübü ile oynayacağımız karşılaşmada bu iki oyuncumuzda kadroda yer alacak" dedi.

 

Pazarspor Bayan Hentbol Takımı antrenörü Fatma Badoğlu, Orhangazi Belediye Spor Kulübü maç öncesi yaptığı açıklamada, “İlk maçımızda eksik kadromuz ve kendi oyuncularımız ile mücadele ettik ve istediğimiz sonucu alamadık. Bursa ligin en güçlü ekiplerinden biri. Bu maça yaptığımız takviyeler ile çıkacağız, mutlaka yeni arkadaşlarımız ile uyum sorunu olacaktır. Hızlı oyun anlayışı ile sahaya çıkacağız, inşallah kazanacağız” diye konuştu

Kaynak:Habergüven.com
Editör: TE Bilisim