Pazarspor Bayrampaşaspor’dan Can Akgün E Körfez İskenderunspor’dan Salih Kardeşgiden ile anlaşmaya vardı. İki oyuncu da Nevşehir lampına katılarak çalışmalara başladı.

canakkun.jpg

Berlin doğumlu gurbetçi oyuncu Can Akgün, geçen yıl Türkiye’ye gelerek Bayrampaşaspor’da forma giymeye başladı. Forvet arkası oynayan sporcu geçen yıl Bayrampaşaspor ile çıktığı 20 müsabakada 6 gole adını yazdırdı. Can Akgün Nevşehir kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

kardesgiden1.jpg

Mavi Beyazlılar, yine Körfez İskenderunspor’un kaptanı Salih Kardeşgiden’i de renklerine bağladı. Kampa Katılıp takımla çalışmalara başlayan deneyimli oyuncu Hacettepe, Türk Telekom, Göngören, Alanya ve Körfez İskenderun takımlarında forma giydi. PTT 1. Lig’de 71, TFF 2. Lig’de 196 TFF 3. Lig’de ise 23 müsabakaya çıkan forvet arkası oyuncusu 38 gole de adını yazdırdı.

kardesgiden.jpg

Transferleri değerlendiren Pazarspor Kulübü 2. Başkanı Genel Sekreter Doğan İnce, “İyi bir transferler yaptık. Gerek Salih ve gerekse Can ve alınan diğer oyuncuların takıma çok önemli katkıları olacağına inanıyorum. Kadromuz bu transferlerle daha da güçlendi” dedi.

PAZARSPOR HAZIRLIK MAÇINDA TOKATSPOR'U 1-0 MAĞLUP ETTİ

Bu arada Nevşehir Avanos’ta 2014–2015 sezonunun hazırlıklarına devam eden Pazarspor, 5. hazırlık müsabakasında Tokatspor’u 1–0 mağlup etti.

4. hazırlık müsabakasında Kocaeli Birlikspor’a 2-0 mağlup olan Mavi beyazlılar,  5. hazırlık müsabakasını 2. Lig Beyaz grup takımı Tokatspor ile oynadı. Nevşehir’de oynanan müsabakayı Pazarspor 38. Dakikada Taner Yıldız’ın attığı gol ile 1–0 kazandı. Maçın genelinde rakibinden üstün olan Pazarspor girdiği birçok gol pozisyonundan da faydalanamadı.

pazarspor2014_2015.jpg

Pazarspor: Onur, Hasan(dk 85 Ferdi), Hakan(dk 40 Oğuzhan), Nuh(dk 70 Aykut), Devrim, Taner, Serkan, Uğur(dk 65 Can), Şükrü(dk Salih), Nezir(dk 55 Burhan), Emre(dk 70 Hakan)

Pazarspor 10 Ağustos’ta Ümraniyespor, 12 Ağustos’ta ise Kartalspor ile hazırlık maçı yapıp Avanos kampını noktalayacak.

Editör: TE Bilisim