Ligin ilk haftasında bazı taraftarların, cezası nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçına gelemediğini ifade eden Yardımcı, "En ihtiyaç duyduğumuz maçta yanımızda olamadılar. Bundan sonra böyle bir hadisenin olmasını, tekrarlanmasını istemiyoruz. Çalışarak, hak ederek hedefe koşmak istiyoruz. Bizim davamız başarıyı yakalamak. Başarıya kilitlendik, başarıya gideceğiz. Bizim maçımızda başka takıma küfür ile ceza alınmasını doğru bulmuyorum. Onların coşkusuna ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

''Kweuke sahaya ceketini atsa maç alırız''

Leony Léonard Kweuke'nin son haftalarda formsuz olduğunu dile getiren Yardımcı, "Kweuke'nin ceketini sahaya atsan maç kazanırız. Bunu ben demiyorum, bunu rakip takım söylüyor. Evet son haftalarda kendisi formsuz ve hantallaşmıştır. Ancak bu kardeşimizin başına gelenler kendisini yıpratmıştır. Bizler de kendisine zaman tanıyıp toparlanmasını bekleyeceğiz. Yanlış anlaşılmasın, biz Kweuke'yi satmıyoruz. Öyle bir düşüncemiz yok. Yanlış anlaşılmasın" ifadelerini kullandı.

Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim Rafting rehberlerine Fırtına’da uygulamalı eğitim

''Takım güzel mücadele ediyor''

Yardımcı, takımın iyi mücadele ettiğine dikkati çekerek, "Kaleci dahil 11 kişi, rakibi ısırıyor, maçı bırakmıyor ve rakibi oynatmıyor. Takımın birlikte mücadele etmesi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Bu ligde mücadele çok önemli. Ne zaman şamar yiyeceğin belli olmaz. Gevşemek yok, işimiz zor. Ciddiyet, disiplin ve oyun sonuna kadar kovalamak. Maçın 90+5'inci dakikasında dahi kovalamak. Rakibimiz kim olursa olsun ciddiyet. Gittiğimiz yol belli. Takımımızda gevşeme yok" diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim