Newcastle ve Rennes’den aldığı teklifleri geri çeviren Kamerunlu golcü, menajeri aracılığıyla Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu bildirdi, “Bir hafta içinde imza atıp, tatile huzurlu çıkmak istiyorum. Kulüpler anlaşırsa hemen İstanbul’a gelip yeni sözleşme imzalarım” dedi.

Pepe ile el sıkıştıktan sonra transfer çalışmalarında forvet arayışına ağırlık vermeye başlayan Beşiktaş’ta, Vincent Aboubakar yönetimin yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Menajeri aracılığıyla kulübe haber yollayan Kamerunlu golcünün bir kez daha Beşiktaş’tan başka bir takımda forma giymeyeceğini bildirdiği ortaya çıktı.

Newcastle United ve Rennes’den aldığı teklifleri geri çeviren Aboubakar’ın, “Bir hafta içinde Beşiktaş’a imza atmak istiyorum. Tatile kafam rahat şekilde çıkmalıyım. Eğer kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gelir yeni sözleşmeyi de imzalarım. Beşiktaş’ta kalırsam yeni sezonda çok daha başarılı olacağıma inanıyorum. Takımda çok iyi arkadaşlık ortamı var. Ben ve ailem İstanbul’da çok mutluyuz” mesajını ilettiği öğrenildi. Vincent Aboubakar’ın tutumundan mutluluk duyan Beşiktaş Yönetimi’nin ise önümüzdeki hafta bu krizi bitirmeye çalışacağı bildirildi.

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu) Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3 (Maç Sonucu)

Siyah-beyazlı yönetimin, Lorient ve Porto’nun kabul etmesi durumunda Kamerunlu oyuncu için belirlenen 6 milyon euroyu peşin ödemeyi kabul edebileceği iddia edildi. Oğuzhan Özyakup ya da Marcelo’nun gitmesi durumunda gelecek olan paranın önemli bir kısmını Aboubakar’ın bonservisinde harcayacak olan Beşiktaş bu oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra diğer bölgeler için ilk etapta kiralık adayları gündeme alacak.

Cenk Tosun önlemi

Bu arada Cenk Tosun’a Avrupa’dan cazip bir teklif gelebileceğini düşünen siyah-beyazlılar böyle bir olasılığın önlemini almaya çalışıyor. Cenk’in gitmesi halinde bu oyuncudan gelecek parayı forvet hattına kullanmak isteyen yönetim, Aboubakar’ın yanına deneyimli bir golcüyü monte etmeyi planlıyor.

Serdar Sarıdağ - Milliyet gazetesi

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim