Zirveye Oynayan Komşu Şehrin Takımları Rize Ardeşen Gençlikspor (GSK) ile Trabzon Zağnosspor Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda Kozlarını Paylaşacak. Karşılaşmaya Rize’den ve Trabzon’dan Çok Sayıda Seyircinin Katılması Bekleniyor.

Hentbol Bayanlar Süper Liginin 7. Haftasında Rize Ardeşen GSK, Trabzon Zağnosspor’a konuk oluyor.

8 Kasım Pazar günü 13:00’da Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmayı EHF Kokartlı hakem çifti Kürşad Erdoğan - İbrahim Özdeniz yönetecek.

ZOR DEPLASMAN
Ardeşen GSK basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, Avrupa’da zorlu bir tur serüveni yaşadık. Turu elde ettikten sonra Son Şampiyon Yenimahalle Belediyespor’la kendi evimizde 1’er puan paylatık. Bu Haftasonu da zirve mücadelesi içerisinde yer alan ve aynı puana sahip olduğumuz Trabzon Zağnosspor’a konuk olacağız. Trabzon zor bir deplasman olacak ancak, dostluk çerçevesinde örnek bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Rabiki amacımız maçtan gelip ayrılıp zirve takibini sürdürmek.” İfadelerini kullandı.

Zenginal ayrıca, Kasım ayı içerisinde Avrupa Kupa Galipleri Kupasında 14 Kasım Pazar günü Danimarka temsilcisi Team Esbjerg takımına konuk olacaklarını, bu karşılaşmanın rövanşını ise 22 Kasım Pazar günü Ardeşen’de oynayacaklarını söyledi.

HAFTANIN PROGRAMI

07 Kasım
İzmir Büyükşehir – Eskişehir Anadolu Üni.

08 Kasım
Trabzon Zağnosspor – Rize Ardeşen GSK
Kastamonu Belediyespor – Muratpaşa Belediyespor
Bursa Osmangazi Belediyespor - Gençuşakspor
İstanbul Üsküdar Belediyespor – Sivas Belediyespor
Ankara Yenimahalle Belediyespor – Ankara 1910spor
Editör: TE Bilisim