Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı Trabzon’da Maç Sonu Saha Karıştı

Özellikle Sevilla kentinin de içinde bulunduğu Endülüs bölgesinin basın organlarının, turuncu-lacivertli ekibi tanıtma yarışına girdikleri gözlendi. Avrupa’nın iki numaralı kupasının son dönemdeki en başarılı takımı olan Sevilla’nın, olası rakipler içinde en tanınmadık ekibi çektiği yorumu yapıldı.  
 
ABC de Sevilla internet sitesinde, “Türkiye’nin yeni zengini, Sevilla’nın yoluna çıktı” başlığıyla verilen geniş analizde, Başakşehir’in yeni kurulan bir takım olmasına karşın kısa sürede geliştiğine dikkat çekildi, İspanyol ekibinin rakibi hafife almaması gerektiği belirtildi.
 
Turuncu-lacivertlilerle ilgili değerlendirmede şu satırlara yer verildi: “Başakşehir geçen sezon Fenerbahçe ve Galatasaray’ı geride bıraktı. Ligde sadece 3 maçta yenildi ve Beşiktaş’ı bir hayli zorladı. Avrupa’da Brugge’ü eledi. Yeni statlarında tehlikeli bir takımlar. Ancak ne var ki Sevilla’nın ‘Türk Ceheemi’ sorunu olmayacak. Çünkü fazla seyircileri yok. Takıma yön veren futbolcu ise Boğaz’ın Maradonası Emre Belözoğlu.”  
 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim