Galatasaray ile sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve 3 maçta 4 gol kaydeden Gomis, Fransa'nın Canal + kanalına yaptığı açıklamalarda transfer süreci hakkında konuştu.

''MARSILYA'YA DÖNMEK İÇİN TAVİZ VERDİM''

Eski takımı Marsilya'dan ayrılıp Galatasaray'a transfer olması hakkında konuşan Gomis, ''Marsilya'da satın alma opsiyonu olmadan kiralık oynuyordum. Marsilya'nın beni tutmasını istedim ama bu olmadı. Anlaşamadığımız konu finansal değil, sözleşmenin süresiydi. Galatasaray, başından sonuna kadar beni istedi. Marsilya'ya dönmek için çok taviz verdim. Geçen sezon 20 gol atmıştım ve oynamaktan gurur duyduyuğum bir takımdı'' dedi.

''EĞER GALATASARAY'DA İYİ OYNARSAM...''

Fransa Milli Takımı hakkında da konuşan Gomis, ''Performans gösterdiğim sürece Milli Takım'a seçilmek isterim. Ama çok iyi bir genç jenerasyon geliyor. Yine de bunun performansa bağlı olduğunu düşünüyorum. Andre-Pierre Gignac, Meksika'ya gittikten sonra davet almıştı. Yani bu mümkün. Ben de Galatasaray'da iyi oynarsam davet alabilirim'' şeklinde konuştu.

''HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK''

Fransız televizyonuna Galatasaray'ı değerlendiren Bafetimbi Gomis, ''Burada benden beklenti çok büyük, bunun farkındayım. Bu sezon hedefimiz ligde şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmek'' sözlerini kullandı.

Galatasaray taraftarlarına hayran kaldığını belirten Fransız golcü, ''Galatasaray taraftarı, kariyerimde gördüğüm en çılgın taraftar. Her zaman destek oluyorlar'' dedi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ CEVABI

Fransız sunucunun ''Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynar mısın?'' sorusuna Gomis'in cevabı ''Hayır, benim renklerim sarı ve kırmızı olarak kalacak'' cevabını verdi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim