Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın forma sponsoru NEF'in İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile bir araya geldi. Bebek'te yapılan ve yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda Arda Turan transferi konusunda her iki taraf da büyük yol kat etti. 

Eksilmez Ardeşen 1953 Masterler Konuk Oldu Eksilmez Ardeşen 1953 Masterler Konuk Oldu
 
Galatasaray Yönetimi, sponsor desteğini aldıktan sonra gözünü Barcelona Kulübü ile yapacağı görüşmeye çevirdi. Sarı-kırmızılılar, elde edilen maddi kaynak ile Arda Turan'ı kadroya katmak istiyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yetkililerin Barcelona Kulübü ile temasa geçmesi bekleniyor.
 
2 SEZONDA 15 GOL 10 ASİST
 
Özbek, NEF ile anlaşabilirse buradan elde edeceği maddi kaynak ile hemen Barcelona Kulübü'nün kapısını çalacak ve başka bir takım devreye girmeden ara transfere kadar anlaşmayı yapacak. Transfer başlayınca da imnzayı attıracak.
 
Galatasaray ile NEF arasındaki forma sponsorluğu anlaşması 10 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı. Her iki taraf yapılan anlaşma çerçevesinde 1+1+1 sezon opsiyonlu olarak Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varmıştı.

Editör: TE Bilisim